Oslo Brewing co og Storo Ølutsalg inngår partnerskap

Oslo Brewing co og Storo Ølutsalg inngår et unikt samarbeid

Oslo Brewing co og Storo Ølutsalg inngår partnerskap

PRESSEMELDING
Oslo Brewing Co., et lokalt premium ølmerke, er begeistret for å kunngjøre et strategisk partnerskap med den velkjente lokale ølbutikken Storo Ølutsalg. Storo Ølutsalg, tidligere kjent som Gulating Storo, har nylig bestemt seg for å forlate Gulating-gruppen for å oppnå mer uavhengighet samtidig som de fortsatt tilbyr et fantastisk utvalg av unikt premium- og håndverksøl. Storo Ølutsalg er 100% eid og drevet av Roar Løvviken og Martine Elseth. Konseptet er et strategisk partnerskap som gagner begge parter.

Dette samarbeidet ga en unik mulighet for Oslo Brewing Co. til endelig å lansere sitt ØL-konsept i Norge. ØL er et eget brand under Oslo Brewing Co., og tjener også som selskapets brand hub internasjonalt. ØL har to ulike lokasjoner i Japan som har vært i drift siden 2016. «Vi har ønsket å etablere oss i Oslo også, men vi ville ikke bare åpne en til håndverksølbar… vi ønsket å sette navnet vårt på noe vi tror Oslo trenger.»

«Premium ølbutikker som Storo Ølutsalg er utrolig viktige for utviklingen av ølindustrien. De presenterer de nyeste trendene fra de beste produsentene fra hele verden. Uten disse butikkene ville vi gå glipp av et bredt spekter av smaker og kreativitet som eksisterer i ølverdenen.» – Dimitri Yogaratnam, administrerende direktør i Oslo Brewing Co. Samarbeidet mellom Oslo Brewing Co. og Storo Ølutsalg har som mål å bringe en mangfoldig rekke nye importmerker til det norske markedet, samtidig som de holder hovedfokus på lokale merker, selvfølgelig inkludert Oslo Brewing Co.

I fremtiden vil de som en del av partnerskapet sammen holde kurs, lanseringer og smaksarrangementer. Disse engasjerende opplevelsene vil gi håndverksølentusiaster muligheten til å dykke dypere inn i ølverdenen, og dermed skape en dypere forståelse for håndverket og dedikasjonen som legges i hvert brygg.

Partnerskapet mellom Oslo Brewing Co. og Storo Ølutsalg er en attest til deres felles visjon om å fremme en blomstrende og dynamisk håndverksølkultur i Oslo. Ved å samarbeide har de som mål å skape et levende fellesskap av ølentusiaster som deler en lidenskap for utforskning, innovasjon og bryggekunst. Storo Ølutsalg har samme flotte beliggenhet i Storo storsenter som da det var Gulating, rett ved Vinmonopolet og Normal med et bredt utvalg av øl, hete sauser og sigarer.

Skriv en kommentar