Oslo Brewing co har åpnet nye lokaler

I Oslo sentrum har Oslo Brewing co åpnet kontorer, ølutsalg og tasting room.

Oslo Brewing co har åpnet nye lokaler

I Hausmanns gate i sentrum av hovedstaden har Oslo Brewing co anskaffet seg lokaler der de har kontorene sine, ølutsalg og et serveringsrom der man kan holde smakinger eller eie ut til private fester.

Det er et lite, men elegant lokale hvor man lett ser mulighetene til en smaking og sosialt samvær for små bedrifter eller vennegjenger.
Oslo Brewing co har allerede et bredt utvalg av håndverksøl, men også hard seltzers og brus er å finne i porteføljen deres.

Den offisielle åpningen er førstkommende fredag med inviterte gjester, men man kan allerede nå stikke innom, ta en titt eller kjøpe med seg noen øl, da lokalene også huser kontorene hvor de jobber fra i ukedagene.

«Det er et spennende sted, veldig fine lokaler og morsomt med folk som stikker hodet innom for å ta seg en øl, når det ikke er en bar, selv om det ser slik ut» sier Dimitri Yogaratnam, daglig leder og gründer hos Oslo Brewing co.
Etter å ha sett etter lokaler litt rundt om i Oslo, var det like før de fant et sted på Sagene, når ved en tilfeldighet dukket opp en mulighet i sentrum.
«Vi var veldig heldige, men skal også utnytte den sjansen vi har fått» sier Yogaratnam smilende.

Skriv en kommentar