Norbryggs høstmeny

Landets største hjemmebryggerforening, Norbrygg, har mange spennende ting som skjer på høsten

Norbryggs høstmeny

Norbrygg

Den landsdekkende hjemmebryggerorganisasjonen har som mål er å være en forening for norske hjemmebryggere som kan arrangere konkurranser, møter, opplæring og andre sosiale aktiviteter.
Norbrygg er en forening for norske hjemmebryggere som arrangerer konkurranser, møter, opplæring og andre sosiale aktiviteter i alle Norges fylker.

Meld deg inn i foreningen her.

Noen høydepunkter fra høstens meny:

Usmakskurs i Oslo 21. september . Bli en bedre brygger ved å lære å gjenkjenne de vanligste usmakene i hjemmebrygg og hvordan du kan unngå dem. Mer informasjon og påmelding her .

Norbrygg Hordaland inviterer til Bjorleik 23. september , en årlig fest med foredrag, bryggekonkurranser og deilig mat. Les mer om arrangementet her .

Konkurranse i brygging av belgisk øl i regi av Norbrygg Oslo. Du kan levere bidrag i alle kategorier av belgiske øl som er omfattet av Norbryggs typedefinisjoner. Siste innleveringsfrist er mandag 2. oktober. Les mer om hvordan du kan delta i konkurransetråden på forumet .

Nordlandsmesterskapet i hjemmebrygging går av stabelen 7. oktober i Bodø. Publikum stemmer fram de beste bryggene servert av hjemmebryggere. Les mer her .

Publikumsbillettene til Sørlandets Ølfestival i Kristiansand lørdag 28. oktober er allerede utsolgt, men det er fremdeles mulig å delta som brygger på denne festivalen hvor publikum stemmer fram sine favoritter. Ta kontakt dersom du er interessert. Det avholdes også en flaskekonkurranse med innleveringsfrist 7. oktober. Les mer her .

3. november arrangeres «Klubbmesterskapet» i Norbrygg Oslo . Dette er et hyggelig og populært arrangement hvor hjemmebryggere serverer sine øl og publikum stemmer fram vinnerne. Litt som Sørlandets Ølfestival, bare i mye mindre format. Hold av datoen – flere detaljer blir tilgjengelig senere .

11. november avholdes den tradisjonsrike juleølfestivalen på Klostergården på Tautra i Trondheimsfjorden . Det blir faglige foredrag, middag og hjemmebryggerkonkurranse. Les mer i arrangementstråden på forumet .

Norgesmesterskapet 2023 er avsluttet, og alle vinnere har fått tilsendt sine diplomer og premier. Vi kåret ni norgesmestre , og blant dem ble Petter Lønning kåret til årets hjemmebrygger . Vi vil gjerne ha din tilbakemelding på hvordan vi kan gjøre NM enda bedre, og hadde satt pris på om du kunne tatt deg tid til å svare på en veldig kort spørreundersøkelse .

Nå har vi begynt å planlegge NM for 2024 . Påmeldingen åpner 7. februar, og frist for innsending er 6. mars 2024. Mer informasjon vil bli delt på våre nettsider fortløpende .

Skriv en kommentar