Lokalbrygg sin julekalender med håndverksøl

Vi har tatt for oss ølkalenderen til Lokalbrygg.no og lekt adventstid over et par dager.

Lokalbrygg sin julekalender med håndverksøl

Lokalbrygg.no har fire forskjellige julekalendere tilgjengelig iår.
Den klassiske julekalenderen med 24 norske håndverksøl i en stort utvalg stiler, en glutenfri julekalender, som er ganske selvforklarende, de har en ‘limited edition’ IPA-kalender og til slutt har de en sider og cocktail-kalender, for den som er mer interessert i den type boblende drikke.

Vi ta selvfølgelig for oss den klassiske kalenderen, hvor det er øl fra hele 17 forskjellige norske bryggerier.
Det finnes noe for den ivrige ølentusiasten, den nyskjerrige ølhunden eller inspirasjon til hjemmebryggeren som koser seg med øl i butikkstyrke.

Et godt utvalg av pilsner, pale ale, porter, bayer, cold IPA, blonde, mørk lager, milkshake IPA og et favn med juleøl fra Ægir, Fjordfolk, Jåttå, Kinn, Fjordfolk, Churcheim og Rygr, for å nevne noen.

På boksen finnes det også en QR-kode, hvor man får en digital julekalender med ‘på kjøpet’. Du får daglige videosnutter med Arne Hjeltnes, kjent fra bla Gutta på tur, som kommer med informasjon, anbefalinger, underholdning, mattips osv.

17 norske bryggerier fra Røros til Lindesnes fyller kalenderen og de viser en bred forståelse for de klassiske ølstilene i tillegg til mer nymotens stiler.

Kalenderen kommer fraktfritt i posten og det tok ikke mer enn tre-fire dager fra vi bestilte den, til den var ankommet vårt lokale post-i-butikk-kontor.

Man kan bestille Lokalbrygg Julekalender her og følger instruksjonene.

Pris 1399.-

Skriv en kommentar