Gulating sin julekalender

Vi har testet Gulating sin julekalender med håndverksøl

Gulating sin julekalender

Vi har tidligere testet Lokalbrygg.no og Storo Ølutsalg/Oslo Brewing co sine ølkalendere, så nå har tiden kommet til Gulating sin julekalender med hånsverksøl.

Konkursboet til Gulating-kjeden ble kjøpt opp av Berentsens brygghus og importfirmaet Beerski ifjor, så de ti butikkene som er i drift har julekalenderen tilgjengelig.

Boksen er den klassiske julekalender-esken fra Gulating. Lett gjenkjennelig med sine 24 luker med norskt håndverksøl i 0,33-liters bokser.
Utvalget i butikkene er stort, så det er hele fjorten forskjellige bryggerier representert i årets julekalender.

7 Fjell, Lervig, Nøisom, Skudenes, Austmann, Rygr, Aass, Krecher, Lofotpils, DeTvende, Wettre og Arendals, i tillegg til Berentsens, som er deleier av Gulating, er å finne bak lukene på årets kalender.

Her er det pils og helles, berliner weisse og gose, pale ale og India pale ale, bayer, stout og hveteøl i salig blanding. Berentsens har fem av sine øl i kalenderen, men disse spenner over hele skalaen disse også, slik at det er spennende og interessant for nyskjerrige ølentusiaster å ta fatt på ølkalenderen.

Kvalitetsmessig er innholdet i Gulating sin kalender meget høy, men det er vel kanskje bare å forvente av de kyndige butikkeierne og ølfolka, som har laget ølkalendere i mange år allerede.

Man kan bestille ølkalenderen på nett, så hente den i valgt butikk eller bare stikke innom butikken for å ta med deg en julekalender.

Prisen er på 1299 kroner pluss pant

Artikkelen inneholder produkter og informasjon tilknyttet en av Ølportalens skribenter og gründere. Personen har ikke hatt noen innvirkning på forfatteren sin artikkel.

Skriv en kommentar