Haandbryggeriet har startet emisjon med folkeinvestering

Haandbryggeriet går for aksjeutvidelse via Folkeinvest for å øke salget internasjonalt.

Haandbryggeriet har startet emisjon med folkeinvestering

Haandbryggeriet kunngjorde nylig sin ambisiøse plan om aksjeutvidelse gjennom crowdfundingplattformen Folkeinvest. Målet er klart: å styrke bryggeriets posisjon og øke sin internasjonale salgskapasitet. Denne strategiske satsningen kommer som et svar på den betydelige veksten Haandbryggeriet har opplevd i eksportvirksomheten i løpet av 2023, med spesiell suksess på nye markeder som Kina og Frankrike. Det amerikanske markedet, som historisk sett har vært bryggeriets viktigste marked utenfor Norge, har også sett en gledelig reintroduksjon.

I dagens globaliserte marked krever eksportvirksomhet mer enn bare gode produkter. Det handler også om tilstedeværelse, partnerskap og effektiv distribusjon. Haandbryggeriet er fast bestemt på å møte disse kravene og benytter crowdfunding som et middel til å realisere denne visjonen.

Aksjeutvidelsen gir ikke bare kapital til bryggeriet, men også en unik mulighet for ølentusiaster og investorer til å involvere på en direkte og engasjerende måte. Ved å åpne opp for crowdfunding, inviterer bryggeriet ølentusiaster, samt erfarne investorer, til å bli en del av deres reise. Disse investorene kan ikke bare bidra økonomisk, men vil også fungere som ambassadører for Haandbryggeriet, dele entusiasme og støtte i lokalsamfunnet og utover.

Alt i alt representerer denne aksjeutvidelsen en strategisk beslutning for Haandbryggeriet. Det er ikke bare en økonomisk investering, men en invitasjon til et fellesskap av støttespillere, fra lokale entusiaster til erfarne investorer, som vil være med på å forme bryggeriets suksess på den globale scenen.

Interesserte investorer kan finne mer informasjon om aksjeutvidelesen ved å følge denne linken

https://folkeinvest.no/kampanjer?kommer-snart=haandbryggeriet-as

NB! Wettre Bryggeri i Asker har akkurat avsluttet sin emisjon og Små Vesen i Valdres har også en folkeinvestering gående.

Skriv en kommentar