Hansa Borg inngår avtale med Eik Servering

Restaurant- og utelivskonsernet Eik Servering har nylig inngått et omfattende samarbeid med Hansa Borg. Denne strategiske alliansen omfatter alt fra øl til brennevin og representerer en avtale med en imponerende verdi på omtrent 250 millioner kroner, strukket over en treårsperiode.

Hansa Borg inngår avtale med Eik Servering

I løpet av denne avtaleperioden forplikter Hansa Borg seg til å levere rundt én million liter øl årlig, i tillegg til en bred variasjon av andre drikkevarer. Den betydelige avtalen understreker ikke bare Eik Servering sitt betydningsfulle posisjon i bransjen, men fungerer også som en sentral katalysator i Hansa Borgs strategi for å innta storbyene.

For å sikre seg som foretrukken leverandør for det hurtigvoksende konsernet, har Hansa Borg måttet strekke seg betydelig. Dette partnerskapet anses som et nøkkelmoment i drikkevaregigantens satsing på å utvide sitt nærvær og innflytelse i urbane områder.

Allerede før den nylige avtalen med Hansa Borg har Eik Servering vist seg som en forretningsmessig dyktig aktør ved å oppnå betydelige besparelser. Konsernet har effektivisert kostnadene gjennom omforhandlinger av leverandøravtaler for deres mange serveringssteder, og har oppnådd imponerende resultater med et tosifret millionbeløp i innsparinger.

Dette partnerskapet markerer en betydelig milepæl for begge selskaper, og de ser ut til å dra nytte av synergier som vil styrke deres posisjon i det konkurransemettede markedet for servering og drikkevarer.

Vis 2 kommentarer

 1. Hvis dette betyr at vi blir oversvømmet av Hansa Pils på gode restauranter så er jeg sjokkert. Betyr det at Nøgne Ø får innpass med sine gode matøl så vet jeg hvor jeg skal spise.

  1. Det betyr bare at Hansa Borg får hovedlinjene på Eik Servering sine ca 50 establissementer over hele landet.
   Hvilke steder som velger hvilket øl som kommer i itllegg til det mest populære valget, er nok opp til ethvert sted, uten at noen blir oversvømmet av Hansa Pils.
   I Oslo alene er det over 3000 serveringssteder og 1300 skjenkebevillinger, mens Bergen, Stavanger og Trondheim har ca 300 skjenkebevillinger, så det burde være en og annen mulighet for å slippe Hansa Borg sine produkter, eller finne Nøgne Ø spesielt 😉

   Mvh,

   Lasse L

Det er stengt for kommentarer til denne artikkelen.