Rebel Beer Fest 2024

Rebel Beer Fest 2024

PRESSEMELDING:

Rebel skrur opp humlenivået til 11 og inviterer i samarbeid med Fursetgruppen, Ølsmia og Ringnes til tidenes første Rebel Beer Fest. Den 1. og 2. mars 2024 inviteres du til en rocka helg på Rebel, hvor du sammen med andre ølnerder smake på et rikholdig utvalg av øl fra over 25 tilreisende bryggerier fra både Norge og utlandet.

En feiring av bryggekunsten

Rebel Beer Fest er her for å vise frem øl i sin mest oppriktige form. Vi lar de umaskerte smakene, de rene ingrediensene og det ekte håndverket ta hovedrollen. Du kan forvente et bredt utvalg av øl, hvor hver og en er en hyllest til usminka bryggekunst. Overhypa døgnfluer som milkshake IPA-er, marshmallow-portere og pastry stouts er offisielt bannlyst fra festivalområdet.

Store ølgiganter møter uavhengige bryggerier

Festivalen forener over 25 bryggerier fra Norge og utlandet. Her møter du både store ølgiganter og små, uavhengige mikro- og nanobryggerier. Alle forent under bryggeribrilliansens fane. Det blir en unik mulighet til å utforske en verden av ulike, håndplukkede ølsorter og smaker.

Digg mat… selvfølgelig

På Rebel Beer Fest kan du meske deg med kick-ass mat levert av de kulinariske magikerne i Fursetgruppen. Som festivalgjest får du også muligheten til å delta på en fantastisk Beermaker’s Dinner på fredag eller en Beermaker’s Brunch på lørdag. Rebels egen garasjebar, Skråplanet, er en del av festivalområdet, og vil holde åpent gjennom hele festivalen med servering av mat og drikke som passer anledningen. Her blir det også nach begge kvelder.

Av ølkjennere for ølkjennere

Rebel Beer Fest er ikke syklubben til bestemora di; det er en moshpit for øl-entusiaster, med smaking, feiring og nerdete samtaler om øl. Festivalprogrammet spikres i disse dager, og du kan forvente deg blant annet workshops, verbale hyllester og mye annet spennende.

Bryggerier som er annonsert:

Ringnes, Ølsmia, Haandbryggeriet, Amager Bryghus, Mills Brewing Co., Brouwerij De Brabandere, The Brooklyn Brewery, Kinn Bryggeri, Beer Flag Oslo, Wettre Bryggeri, E.C. Dahls Bryggeri, Røros Bryggeri og Mineralvannfabrikk, Nydalen Bryggeri, Amundsen Bryggeri & Spiseri, Bådin, Schouskjelleren Mikrobryggeri, Sleeping Village Brewing, Trial and Ale, Svartbergets Fjällbryggeri, ØX Tap Room, Hogna Brygg, Frydenlund, Rodebak Farmhouse Brewery, Ringnes Brygghus, Brix Brygghus, Crowbar & Bryggeri, og Jopen

Skriv en kommentar