Mack kåret til årets leverandør av Norgesgruppen

I januar ble Macks Ølbryggeri kåret til årets leverandør i utelivsbransjen i Norge av NorgesGruppen og ASKO servering.

Mack kåret til årets leverandør av Norgesgruppen

«Dette er helt rått, det viser at vi er knallgode på kvalitet, service og bærekraft» jubler Direktør for uteliv i Mack, Robin Berntsen i en pressemelding fra bryggeriet.

Hvert år arrangerer NorgesGruppen og ASKO Servering sin Kunde- og leverandørdager (KLD), hvor de har kåringer av bla årets leverandør, årets kunde, årets produkt og årets utfordrer. Kvalitet og eksepsjonell service er blant kriteriene for å bli valgt til Årets leverandør under KLD.
Mack bryggeri var en av tre nominerte i kategorien årets leverandør sammen med kyllingprodusenten Vestfold Fugl og hundreårsjubilanten Hennig-Olsen Is.

«For oss var det stort å bare være nominert» sier Berntsen. «Det at vi går frem og vinner, viser bare at hele organisasjon står på og gjør en fantastisk jobb. Dette er en pris som hedrer den jobben alle gjør daglig, og en hyllest til de» fortsetter direktøren.


Juryen begrunnelse
«I et landskap preget av historiske bragder og miljøbevisst innovasjon, har denne leverandøren satt sitt uutslettelige preg. Etablert i 1877, bryter denne leverandøren grensene som verdens nordligste, og har stått støtt gjennom århundrer med snøstormer og endringer. Med en banebrytende tilnærming til miljøvennlige gjenvinningsemballasjer, har de vært forut for sin tid. Deres øl varianter, som «Isbjørn» og «Arctic Beer», er ikke bare produkter, men symboler på deres dedikasjon til kvalitet og tradisjon» står det i juryens begrunnelse.

«Vi er verdens nordligste bryggeri og vi er verdens største norske bryggeri, men nå er vi også verden beste norske bryggeri» smiler Berntsen. «Dette bygger nordnorsk stolthet, det viser at det er mulig å være best i Norge med sete i Nord-Norge, i annet enn fotball. Oss bekjent er det ingen andre bryggeri i Norge som har mottatt prisen tidligere.» forteller Berntsen i pressemeldingen.

«Jeg kan ikke få gitt nok heder og ære til hele organisasjonen, det er de som daglig jobber med kunder, bærekraft og kvalitet som gjør at vi vinner denne prisen» avslutter Direktøren for uteliv i Macj bryggerier, Robin Berntsen avslutningsvis.

Skriv en kommentar