Påskequiz

Tradisjonen tro serverer vi dere en quiz til påske.

Påskequiz

Uansett om man befinner seg ved havet, på fjellet, i bygda eller i byen er påsken en glimrende tid for både øl og quiz. Vi kombinerer de to i en quiz som i hovedsak dreier seg om øl, men som også har andre innslag.

I år har vi ingen premier å tilby, men håper dere vil kose dere med utfordringene i quizen. Ingen kan hindre dere i å google, og ettersom det ikke er premier i år har vi ikke lagt noe arbeid i å gjøre det vanskeligere å søke svar, men det er vel mer gøy å utfordre seg selv og sin omgangskrets enn å google seg frem til svarene?

Quizen finner dere her.

Lykke til.

Om dette skulle gi mersmak er selvsagt fjorårets quiz tilgjengelig.
Link til saken.

Vis 2 kommentarer

  1. Er ikke denne qiuzen fra i fjor?

Din e-postadresse vil ikke vises