Storo Ølutsalg har fått ny daglig leder

Kjell Rødhammer tar over den daglige driften av ølutsalget på Storo i Oslo, mens Roar Løvviken fremdeles eier og jobber deltid i butikken.

Storo Ølutsalg har fått ny daglig leder

Rødhammer er for mange et kjent fjes i øl-Norge. Opprinnelig er han nordtrønder, men er oppvokst på Jevnaker på Hadeland. Det var på det lokale brusutsalget midt på nittitallet at ølinteressen først fikk sitt utspring. Synet av flere hyllemeter med forskjellige flasker med diverse design og etiketter fanget oppmerksomheten til gutten i tenårene, som til da stort sett bare hadde luktet på en og annen pilskork.

Skrur vi tiden frem 25-30 år, så har livet bragt ham til hovedstaden via Bærum og han har vært innom flere deler av ølbransjen. Alt fra design av etiketter til brygging, flasking, salg og servering. Ikke minst så er Kjell én av tre som arrangerer Sandvika Ølfestival den siste helgen i august hvert år.

«Jeg er ikke ute etter å revolusjonere ølutsalget på Storo, men snarere være med og videreutvikle det som Roar og Martine (Elseth) har lagt som grunnlag allerede» forteller den nye daglige lederen.
I utsalget vil det fortsatt være stort fokus på bredden av norske bryggerier, ispedd spennende ting fra utlandet. Alt fra rimelig industriøl til single batcher fra håndverksbryggerier.
«Vi vil også fortsette å være markedsledende på chilisauser, snacks, kaffe- og drinksiruper og mye mer. Skulle våre kunder savne noe så håper jeg de gir meg beskjed så skal jeg gjøre mitt ytterste for å skaffe dem det de vil ha» avslutter den smilende Rødhammer.

Skriv en kommentar

Din e-postadresse vil ikke vises