Nydalen bryggeri & spiseri blir Mamma Pizza

Akershusgruppen, som eier Nydalen bryggeri & spiseri, har bestemt å gjøre om gastropuben til en pizzasjappe i deres Mamma Pizza konsept til høsten.

Nydalen bryggeri & spiseri blir Mamma Pizza


Nydalen bryggeri og spiseri åpnet i 2013, etter at Akershusgruppen hadde hatt suksess med Amundsen bryggeri og spiseri i sentrum av Oslo.
I 2016 flyttet Amundsen bryggeri til egne lokaler på Hauketo og Nydalen brygget endelig sitt eget øl på establissementet.

Selv etter en økning i omsetningen i 2024, blir gastropuben byttet ut med pizzarestaurant-konseptet Mamma Pizza fra høsten av og skal da heller konkurrere med nærliggende Peppes Pizza istedet for å ha en unik gastropub i bydelen.

Hvordan bryggeriet vil driftes videre er ennå noe uklart, selv om Akershusgruppen har flere ølkonsept under sine vinger som Jarmann Gastropub, Royal Gastropub, Beer Palace og Amundsen bryggeri og spiseri.

Mamma Pizza har fokus på italiensk vin og øl, så får vi se hvordan norsk håndverksøl passer inn i de planene.


Skriv en kommentar

Din e-postadresse vil ikke vises