Åpen låve med juleølsmaking

Ølsmaking

Legg til i kalender 11/12/2015 17:00 11/12/2015 22:00 Europe/Paris Åpen låve med juleølsmaking I gårdsbutikken kan en handle øl, eplemost og andre gaver frem til kl 20. Baren stenger kl 22. Det vil være en liten omvisning i bryggeriet kl 21. Vi håper dere vil ta en pause i adventstida og smake på øl med oss på Lindheim. I andre etasje i låven vil det være utstilt gamle originale bilder fra John Lindheim. Nyhuus galleri har også åpent galleri denne kvelden frem til kl 18. Det er bare 5 min gange mellom gårdene våre, så veien til en av Norges beste eplemost er ikke lang. Vi varmer opp også vår 3. plass til eplegløgg denne kvelden. Av hensyn til mengde mat som skal forberedes til denne kvelden, setter vi stor pris på om dere legger igjen en liten "vi kommer!" i kommentarfeltet på Facebook om dere helt sikkert vet at dere dukker opp, og vil ha litt enkel servering av fingermat fra baren til en hyggelig pris. Tinghaugvegen 101, 3810 Gvarv, Norge DD/MM/YYYY

I gårdsbutikken kan en handle øl, eplemost og andre gaver frem til kl 20. Baren stenger kl 22.
Det vil være en liten omvisning i bryggeriet kl 21.
Vi håper dere vil ta en pause i adventstida og smake på øl med oss på Lindheim.

I andre etasje i låven vil det være utstilt gamle originale bilder fra John Lindheim.

Nyhuus galleri har også åpent galleri denne kvelden frem til kl 18. Det er bare 5 min gange mellom gårdene våre, så veien til en av Norges beste eplemost er ikke lang.
Vi varmer opp også vår 3. plass til eplegløgg denne kvelden.

Av hensyn til mengde mat som skal forberedes til denne kvelden, setter vi stor pris på om dere legger igjen en liten «vi kommer!» i kommentarfeltet på Facebook om dere helt sikkert vet at dere dukker opp, og vil ha litt enkel servering av fingermat fra baren til en hyggelig pris.

Arrangementsside