After Work med Hornbeer Bryggeri

Ølsmaking

Legg til i kalender 02/02/2016 17:00 02/02/2016 19:00 Europe/Paris After Work med Hornbeer Bryggeri Hornbeer kommer til Gastropuben på Kick i Kristiansand! Tirsdag 2. februar er det endelig duket for et besøk fra Hornbeer. Bryggeriet er eid og drevet av ekteparet Jørgen Fogh Rasmussen og Gunhild Rasmussen og holder til på en gård i utkanten av Sæby i Lejre kommune. Her er Jørgen bryggerimester, mens det er kona Gunhild som maler de vakre (og til tider også veldig morsomme) etikettene. Etter en tragisk start deres første bryggeri brant ned, har de slått hardt tilbake, og har blitt kåret til Årets Bryggeri i Danmark i 2009, 2010, 2011 og 2012. I november i fjor kom endelig, etter lang ventetid, et enda større bryggeri på plass, og Hornbeer er nå godt rustet for fremtida! Tirsdag 2. februar tar bryggmester Jørgen turen til Kristiansand og Gastropuben på Kick for å fortelle om sine brygg. Her får dere smakt både gamle travere, samt noen nye spesialiteter kun sendt oppover for denne kvelden. Så er du interessert i godt håndverksøl er det bare å ta turen innom. Snakkes i baren! Dronningens gate 8, 4610 Kristiansand, Norge DD/MM/YYYY

Hornbeer kommer til Gastropuben på Kick i Kristiansand!

Tirsdag 2. februar er det endelig duket for et besøk fra Hornbeer. Bryggeriet er eid og drevet av ekteparet Jørgen Fogh Rasmussen og Gunhild Rasmussen og holder til på en gård i utkanten av Sæby i Lejre kommune. Her er Jørgen bryggerimester, mens det er kona Gunhild som maler de vakre (og til tider også veldig morsomme) etikettene.

Etter en tragisk start deres første bryggeri brant ned, har de slått hardt tilbake, og har blitt kåret til Årets Bryggeri i Danmark i 2009, 2010, 2011 og 2012. I november i fjor kom endelig, etter lang ventetid, et enda større bryggeri på plass, og Hornbeer er nå godt rustet for fremtida!

Tirsdag 2. februar tar bryggmester Jørgen turen til Kristiansand og Gastropuben på Kick for å fortelle om sine brygg. Her får dere smakt både gamle travere, samt noen nye spesialiteter kun sendt oppover for denne kvelden. Så er du interessert i godt håndverksøl er det bare å ta turen innom.

Snakkes i baren!

Arrangementsside