Åpent Bryggeri!

Åpent Bryggeri

Legg til i kalender 31/03/2017 15:00 31/03/2017 22:00 Europe/Paris Åpent Bryggeri! Siste fredag i mars er det igjen åpent bryggeri her på Haandbryggeriet! Vi håper på vårsol og en nydelig fredag, om vi får til pølsegrill er væravhengig, men kvalitetspølser fra Åkerberg Skoglunn blir det denne gangen og:) Vår nye brygger Kacper Kulpa tar for seg baltisk porter, og alle ivrige porter-elskende hjemmebryggere anbefales å bli med. Oppskrift i 20 liters batch. Ellers vier vi denne fredagen til vår nye etikettserie, og presenterer i samme slengen vårens og sommerens nye øl, og kanskje blir det noe nytt å smake på også. Designer og øl-entusiast Trond Birkeland kommer, og alle vi på bryggeriet håper på mange blide folk. DD/MM/YYYY

Siste fredag i mars er det igjen åpent bryggeri her på Haandbryggeriet!
Vi håper på vårsol og en nydelig fredag, om vi får til pølsegrill er væravhengig, men kvalitetspølser fra Åkerberg Skoglunn blir det denne gangen og:)

Vår nye brygger Kacper Kulpa tar for seg baltisk porter, og alle ivrige porter-elskende hjemmebryggere anbefales å bli med. Oppskrift i 20 liters batch.

Ellers vier vi denne fredagen til vår nye etikettserie, og presenterer i samme slengen vårens og sommerens nye øl, og kanskje blir det noe nytt å smake på også. Designer og øl-entusiast Trond Birkeland kommer, og alle vi på bryggeriet håper på mange blide folk.

Arrangementsside