Askim Ølfestival 2017

Festival

Legg til i kalender 16/06/2017 14:00 18/06/2017 01:00 Europe/Paris Askim Ølfestival 2017 Askim Ølfestival ble arrangert for første gang i 2016. Arrangørene og publikum var godt fornøyd med å ha en ølfestival midt i sentrum av Askim, og fjorårets festival ble godt besøkt. Vi har samme konsept som i fjor, men med noen endringer - til det bedre. Fredag 16 Juni blir viet til kveik og Norsk Gårdsøl. Dette er autentisk norsk øl, som har overlevd den industrielle revulusjon. Gjærkulturen har gått i arv i generasjoner på vestlandet. Arrangør har smakt og kan love ett unikt øl, som også er meget godt! Norges fremste ekspert på området - Lars Marius Garshol - kommer også, og vil selge sin bok "Gårdsøl - det norske ølet". Bryggere fra Vestlandet kommer å brygger på gamlemetoden, det vil også være smaksprøver, samt salg av gårdsøl over disk. Lørdag 17 Juni blir det hjemmebryggerkonkurranse dagtid med smaking dekket av inngangsbilletten fra 14:00 - 18:00, med premieutdeling kl. 18:30. Smaksglass deles ut i døren, sammen med 3 stk stemmepoletter, til bruk under konkurransen. Microbryggeriene - her har vi noen gode overraskelser som slippes etterhvert - rykker inn fra kl. 18:30. Både norske og utenlandske bryggerier stiller. Festivalområdet utvides noe i forhold til fjoråret, og vi gir plass til enda flere bryggerier!! Vi gleder oss til å ta publikum imot. Billetter selges igjennom Ticketmaster.

www.askim-ølfestival.no

DD/MM/YYYY

Askim Ølfestival ble arrangert for første gang i 2016. Arrangørene og publikum var godt fornøyd med å ha en ølfestival midt i sentrum av Askim, og fjorårets festival ble godt besøkt. Vi har samme konsept som i fjor, men med noen endringer – til det bedre.

Fredag 16 Juni blir viet til kveik og Norsk Gårdsøl. Dette er autentisk norsk øl, som har overlevd den industrielle revulusjon. Gjærkulturen har gått i arv i generasjoner på vestlandet. Arrangør har smakt og kan love ett unikt øl, som også er meget godt!

Norges fremste ekspert på området – Lars Marius Garshol – kommer også, og vil selge sin bok «Gårdsøl – det norske ølet». Bryggere fra Vestlandet kommer å brygger på gamlemetoden, det vil også være smaksprøver, samt salg av gårdsøl over disk.

Lørdag 17 Juni blir det hjemmebryggerkonkurranse dagtid med smaking dekket av inngangsbilletten fra 14:00 – 18:00, med premieutdeling kl. 18:30.
Smaksglass deles ut i døren, sammen med 3 stk stemmepoletter, til bruk under konkurransen.

Microbryggeriene – her har vi noen gode overraskelser som slippes etterhvert – rykker inn fra kl. 18:30. Både norske og utenlandske bryggerier stiller. Festivalområdet utvides noe i forhold til fjoråret, og vi gir plass til enda flere bryggerier!!

Vi gleder oss til å ta publikum imot.

Billetter selges igjennom Ticketmaster.

www.askim-ølfestival.no

Arrangementsside  Kjøp billetter