Båthuset Beerfest

Festival

Legg til i kalender 22/10/2016 18:00 23/10/2016 01:00 Europe/Paris Båthuset Beerfest Velkommen til Båthuset Beerfest 2016! I samarbeid med Ego Brygghus, Nøisom Craft Beer og Ølgaarden lager vi en helkveld på Båthuset Scene med skikkelig god mat, lokal drikke og god underholdning. Vi setter opp egne barer til våre tre lokale mikrobryggerier og disker opp med en saftig middagstallerken fra stjernekokk Bård Greni og Urban Food. I tillegg vil det bli mye god livemusikk fra scena. Billetter inkluderer en middagstallerken, og alle billetter selges med bespisning. Vel møtt til Beerfest på Båthuset Scene! Billetter: https://pay.ebillett.no/purchase.php?partner_id=178&show_id=62876 Verkstedveien 12, 1671 Kråkerøy, Norge DD/MM/YYYY

Velkommen til Båthuset Beerfest 2016! I samarbeid med Ego Brygghus, Nøisom Craft Beer og Ølgaarden lager vi en helkveld på Båthuset Scene med skikkelig god mat, lokal drikke og god underholdning.

Vi setter opp egne barer til våre tre lokale mikrobryggerier og disker opp med en saftig middagstallerken fra stjernekokk Bård Greni og Urban Food. I tillegg vil det bli mye god livemusikk fra scena.

Billetter inkluderer en middagstallerken, og alle billetter selges med bespisning.

Vel møtt til Beerfest på Båthuset Scene!

Billetter:
https://pay.ebillett.no/purchase.php?partner_id=178&show_id=62876

Arrangementsside