Boklansering – Norsk Øl- og Bryggeriguide

Lansering

Legg til i kalender 30/10/2015 18:00 30/10/2015 20:00 Europe/Paris Boklansering – Norsk Øl- og Bryggeriguide For 990,- får du:
  • Signert bok - som en av de første i landet.
  • Ølsmaking med 5-6 trønderske bryggerier.
  • Smaken fra Trøndelag - Stor buffet med det beste Trøndelag har å by på av blant annet spekemat og ost
Knut Albert Solem har blogget om øl i over ti år. Han er opprinnelig fra Trondheim, men er bosatt i Oslo. Det siste året har han plaget norske bryggerier, store og små, med spørsmål om øl og bryggeprosess, kapasitet og ambisjoner, smak og stilarter. Dette er det blitt en bok av, som dokumenterer norsk bryggerinæring i 2015. Hva skal vi gjøre når oljen tar slutt? Vi kan kanskje brygge øl for hverandre? Knut Albert kommer til oss fredag 30. oktober der det blir signering med forfatteren og en ølsmaking med et knippe trønderske bryggerier - vi lover en artig kveld!
Kongens gate 30, Trondheim, Norge DD/MM/YYYY

For 990,- får du:

  • Signert bok – som en av de første i landet.
  • Ølsmaking med 5-6 trønderske bryggerier.
  • Smaken fra Trøndelag – Stor buffet med det beste Trøndelag har å by på av blant annet spekemat og ost

Knut Albert Solem har blogget om øl i over ti år. Han er opprinnelig fra Trondheim, men er bosatt i Oslo. Det siste året har han plaget norske bryggerier, store og små, med spørsmål om øl og bryggeprosess, kapasitet og ambisjoner, smak og stilarter. Dette er det blitt en bok av, som dokumenterer norsk bryggerinæring i 2015.

Hva skal vi gjøre når oljen tar slutt? Vi kan kanskje brygge øl for hverandre?

Knut Albert kommer til oss fredag 30. oktober der det blir signering med forfatteren og en ølsmaking med et knippe trønderske bryggerier – vi lover en artig kveld!

Arrangementsside