Brekeriet Ølsmaking

Ølsmaking

Legg til i kalender 19/08/2015 16:00 19/08/2015 23:00 Europe/Paris Brekeriet Ølsmaking Brødrene André, Christian og Fredrik Ek startet importfirma i 2010, men begynte å brygge øl i slutten av 2012. Brekeriet er det eneste bryggeriet i Sverige som kun bruker villgjær og bakterier i alle deres øl, de fokuserer på mikroorganismer og forskjellige gjæringsteknikker. Andre Ek guider dere gjennom deres øl og gir historien til et av verdens mest respekterte nystartede surølbryggerier. Vi har tatt inn et utvalg spesialøl fra Brekeriet som eksklusivt blir smakt frem på denne smakningen. Hausmanns gate 29, 0182 Oslo, Norge DD/MM/YYYY

Brødrene André, Christian og Fredrik Ek startet importfirma i 2010, men begynte å brygge øl i slutten av 2012. Brekeriet er det eneste bryggeriet i Sverige som kun bruker villgjær og bakterier i alle deres øl, de fokuserer på mikroorganismer og forskjellige gjæringsteknikker.

Andre Ek guider dere gjennom deres øl og gir historien til et av verdens mest respekterte nystartede surølbryggerier. Vi har tatt inn et utvalg spesialøl fra Brekeriet som eksklusivt blir smakt frem på denne smakningen.

Arrangementsside