Bryggeteori og utvikling: Oppskriftskurs med Ingrid Skistad
Legg til i kalender
11/11/2015 17:45
11/11/2015 21:15
Europe/Paris
Bryggeteori og utvikling: Oppskriftskurs med Ingrid Skistad
Dette lærer du om på kurset
- Hvordan skape smaken du ønsker: Tips, triks og harde fakta
- Bryggeprosessens biokjemiske trinn: Hva som skjer når man leker med ulike faktorer (mesketemperatur, gjæringstemperatur etc)
- Hvordan bygge munnfølelse, skum, farge og smak
- Alt om ingredienser: Vann, malt, humle, gjær og "utradisjonelle ingredienser" som for eksempel krydder, frukt etc.
Dette lærer du om på kurset
- Hvordan skape smaken du ønsker: Tips, triks og harde fakta
- Bryggeprosessens biokjemiske trinn: Hva som skjer når man leker med ulike faktorer (mesketemperatur, gjæringstemperatur etc)
- Hvordan bygge munnfølelse, skum, farge og smak
- Alt om ingredienser: Vann, malt, humle, gjær og «utradisjonelle ingredienser» som for eksempel krydder, frukt etc.
Vårt ressurshefte om oppskriftformulering (45 sider, A4) utdeles elektronisk til alle kursdeltakere. Kursets varighet er ca. 3,5 timer, og det serveres kaffe underveis i kurset for å holde moral og motivasjon på topp!