Bryggeteori og utvikling: Oppskriftskurs med Ingrid Skistad

Annet

Legg til i kalender 11/11/2015 17:45 11/11/2015 21:15 Europe/Paris Bryggeteori og utvikling: Oppskriftskurs med Ingrid Skistad Dette lærer du om på kurset
  • Hvordan skape smaken du ønsker: Tips, triks og harde fakta
  • Bryggeprosessens biokjemiske trinn: Hva som skjer når man leker med ulike faktorer (mesketemperatur, gjæringstemperatur etc)
  • Hvordan bygge munnfølelse, skum, farge og smak
  • Alt om ingredienser: Vann, malt, humle, gjær og "utradisjonelle ingredienser" som for eksempel krydder, frukt etc.
Vårt ressurshefte om oppskriftformulering (45 sider, A4) utdeles elektronisk til alle kursdeltakere. Kursets varighet er ca. 3,5 timer, og det serveres kaffe underveis i kurset for å holde moral og motivasjon på topp!
Hedmarksgata 15, 0658 Oslo, Norge DD/MM/YYYY

Dette lærer du om på kurset

  • Hvordan skape smaken du ønsker: Tips, triks og harde fakta
  • Bryggeprosessens biokjemiske trinn: Hva som skjer når man leker med ulike faktorer (mesketemperatur, gjæringstemperatur etc)
  • Hvordan bygge munnfølelse, skum, farge og smak
  • Alt om ingredienser: Vann, malt, humle, gjær og «utradisjonelle ingredienser» som for eksempel krydder, frukt etc.

Vårt ressurshefte om oppskriftformulering (45 sider, A4) utdeles elektronisk til alle kursdeltakere. Kursets varighet er ca. 3,5 timer, og det serveres kaffe underveis i kurset for å holde moral og motivasjon på topp!

Arrangementsside