Bursdagskupp

Annet

Legg til i kalender 08/10/2015 18:00 09/10/2015 01:00 Europe/Paris Bursdagskupp Haandbryggeriet feirer 10 år! Drammensbryggeriet er blant pionerene i håndverksølbølgen som nå svømmer over landet. I god bergensk ånd inviterte vi like godt bryggeriet over til et dobbelt krankupp på UNA Bryggeri & Kjøkken og Apollon Bergen! For å feire har det blant annet blitt funnet frem sjeldne fat med surøl som bare vil bli tilgjengelig for anledningen, og du må besøke begge stedene for å få prøvd alt. Det blir også ferske batcher med ekstra tørrhumlet ipa. Er dere i fyr og flamme?? Det er vi! Kvelden starter hos Una kl 1800 med SuperRagnar som er Haands surølekspert. Mellom 2030 -2100 starter vi offisielt med å rocke linjene hos Apollon også med Ragnar. Da kan man prøve en annen utgave av Haandbakk. pluss en imperial stout med villgjær som er tilgjengelig på fat for første gang på en liten evighet. Som en ekstra bonus blir det et musikalsk bidrag fra Malice in Wonderland som takker for seg etter mange år på scenen. (20-21 ca) DD/MM/YYYY

Haandbryggeriet feirer 10 år!
Drammensbryggeriet er blant pionerene i håndverksølbølgen som nå svømmer over landet.

I god bergensk ånd inviterte vi like godt bryggeriet over til et dobbelt krankupp på UNA Bryggeri & Kjøkken og Apollon Bergen!
For å feire har det blant annet blitt funnet frem sjeldne fat med surøl som bare vil bli tilgjengelig for anledningen, og du må besøke begge stedene for å få prøvd alt. Det blir også ferske batcher med ekstra tørrhumlet ipa. Er dere i fyr og flamme??
Det er vi!

Kvelden starter hos Una kl 1800 med SuperRagnar som er Haands surølekspert.
Mellom 2030 -2100 starter vi offisielt med å rocke linjene hos Apollon også med Ragnar. Da kan man prøve en annen utgave av Haandbakk. pluss en imperial stout med villgjær som er tilgjengelig på fat for første gang på en liten evighet.

Som en ekstra bonus blir det et musikalsk bidrag fra Malice in Wonderland som takker for seg etter mange år på scenen. (20-21 ca)

Arrangementsside