Cervisiam Bryggeri med krankupp og ølsmaking

Krankupp

Legg til i kalender 05/02/2016 20:00 05/02/2016 22:00 Europe/Paris Cervisiam Bryggeri med krankupp og ølsmaking Martin fra Cervisiam kommer og underholder med smaking av deres øl, og historier fra oppstarten. Pris kr 300,-. Påmelding: post@tappogkork.no eller i baren. Cervisiam Bryggeri er per i dag, et såkalt nomadebryggeri. Dette kan også kalles for et gjøkebryggeri, et sigøynerbryggeri eller et leietakerbryggeri. Dette vil enkelt og greit si, at vi reiser rundt om kring for å brygge ølene våre på forskjellige bryggerier. Dette lar oss brygge ølene våre der det passer best, og der hvor volumet til en hver tid passer oss best. Storgata 27, 6413 Molde, Norge DD/MM/YYYY

Martin fra Cervisiam kommer og underholder med smaking av deres øl, og historier fra oppstarten. Pris kr 300,-. Påmelding: post@tappogkork.no eller i baren.

Cervisiam Bryggeri er per i dag, et såkalt nomadebryggeri. Dette kan også kalles for et gjøkebryggeri, et sigøynerbryggeri eller et leietakerbryggeri. Dette vil enkelt og greit si, at vi reiser rundt om kring for å brygge ølene våre på forskjellige bryggerier. Dette lar oss brygge ølene våre der det passer best, og der hvor volumet til en hver tid passer oss best.

Arrangementsside