Cervisiam krankupp og smaking

Krankupp

Legg til i kalender 04/02/2016 19:00 05/02/2016 00:00 Europe/Paris Cervisiam krankupp og smaking Cervisiam består av 3 karer som i 2015 - etter flere år med hjemmebrygging og høye rangeringer i ulike ølmesterskap - fikk muligheten til å ta de eksperimentelle bryggene sine ut til det norske folk ved å starte et nomadebryggeri. Allerede nå har de brygget med bl.a. Austmann og Dugges, og vi gleder oss over å huse dem denne dagen! Fra dørene åpner kl.15 vil tappekranene våre tas over med Cervisiams vågale brygg, og kl. 19 holder de ølsmaking i kjelleren vår. Pris for smaking er 350 kr - husk å sikre deg plass ved å sende mail til post@bd57.no Ølliste: Satanic Panic - Imperial Stout med sjokolade, vanilje og kaffe på 10%. Jungle Juice - IIPA med Nelson Sauvin - 8,5%. Toxic Alevenger - Pale Ale med et hint av fersken, og bøttevis med mosaic og citra - 6%. Fiascopade - Brown Ale - 6% - En av få sjanser til å smake dette ølet annet enn på Café Fiasco, ettersom det ble brygget til gjenåpningen. En engelsk brown ale, med mer kropp, mer bitterhet og mer røstet preg enn mange andre eksempler på stilarten. Bounty Hunter (Vintage 2015) - 7,9% - Porter - Lagret i flere måneder for å bli et enda bedre øl med balansert bitterhet, forhåpentligvis servert i "hopinator" eller gjennom vår egen hoprocket med vaniljestenger, kakaonibs, tonkabønner, kokos og lysbrent kaffe. Salty Surprise - Gose - 4,7% - Gose med salt, koriander, fersken og pasjonsfrukt. Lett syrlig, lett salt og ekstremt fruktig gose. Smells Like Bean Spirit (Vintage 2015) - 6,8% - Brown ale brygget med lysbrent kaffe fra Jacobsen og Svart og laktose. En brown ale med kraftig kaffepreg. Brad Peat (Vintage 2015) - Cervisiams barleywine med laktose, aroma pekan, mandel, hasselnøtt samt chipotlechili som har blitt lagret på fransk og amerikansk eikespon. Dette ølet har fått noen måneder på nakken for å roe seg, og dette blir nok en av få sjanser til å smake dette før høsten 2016. Cervisiam-gutta håper i tillegg å ha med seg en overraskelse eller to, hvis tiden tillater det. Markveien 57, 0554 Oslo, Norge DD/MM/YYYY

Cervisiam består av 3 karer som i 2015 – etter flere år med hjemmebrygging og høye rangeringer i ulike ølmesterskap – fikk muligheten til å ta de eksperimentelle bryggene sine ut til det norske folk ved å starte et nomadebryggeri. Allerede nå har de brygget med bl.a. Austmann og Dugges, og vi gleder oss over å huse dem denne dagen!

Fra dørene åpner kl.15 vil tappekranene våre tas over med Cervisiams vågale brygg, og kl. 19 holder de ølsmaking i kjelleren vår. Pris for smaking er 350 kr – husk å sikre deg plass ved å sende mail til post@bd57.no

Ølliste:

Satanic Panic – Imperial Stout med sjokolade, vanilje og kaffe på 10%.
Jungle Juice – IIPA med Nelson Sauvin – 8,5%.
Toxic Alevenger – Pale Ale med et hint av fersken, og bøttevis med mosaic og citra – 6%.
Fiascopade – Brown Ale – 6% – En av få sjanser til å smake dette ølet annet enn på Café Fiasco, ettersom det ble brygget til gjenåpningen. En engelsk brown ale, med mer kropp, mer bitterhet og mer røstet preg enn mange andre eksempler på stilarten.
Bounty Hunter (Vintage 2015) – 7,9% – Porter – Lagret i flere måneder for å bli et enda bedre øl med balansert bitterhet, forhåpentligvis servert i «hopinator» eller gjennom vår egen hoprocket med vaniljestenger, kakaonibs, tonkabønner, kokos og lysbrent kaffe.
Salty Surprise – Gose – 4,7% – Gose med salt, koriander, fersken og pasjonsfrukt. Lett syrlig, lett salt og ekstremt fruktig gose.
Smells Like Bean Spirit (Vintage 2015) – 6,8% – Brown ale brygget med lysbrent kaffe fra Jacobsen og Svart og laktose. En brown ale med kraftig kaffepreg.
Brad Peat (Vintage 2015) – Cervisiams barleywine med laktose, aroma pekan, mandel, hasselnøtt samt chipotlechili som har blitt lagret på fransk og amerikansk eikespon. Dette ølet har fått noen måneder på nakken for å roe seg, og dette blir nok en av få sjanser til å smake dette før høsten 2016.

Cervisiam-gutta håper i tillegg å ha med seg en overraskelse eller to, hvis tiden tillater det.

Arrangementsside