Eddies Ølshow: Bli med på verdens morsomste ølsmaking

Ølsmaking

Legg til i kalender 27/09/2017 19:00 27/09/2017 22:00 Europe/Paris Eddies Ølshow: Bli med på verdens morsomste ølsmaking Liker du øl? Liker du å le? Hvis du svarte ja på ett av disse enkle spørsmålene, kjøp billetter til Eddies Ølshow! Bryggerieier Eddie Szweda fra Midtfyns bryggeri i Danmark holder verdens morsomste ølsmaking, hvor øl og underholdning er kombinert i perfekt harmoni. Det er ikke en klassisk ølsmaking. Eddie eier Midtfyns Bryghus, men han er for det meste amerikansk, entertainer og entreprenør, og han er forelsket i vårt naboland. Basert på egne erfaringer i Danmark, har Eddie historier om livet og dansker mens han serverer et utvalg av Midfyns Bryghus' beste øl. Selv om Eddie har sitt eget bryggeri, kunne han like godt ha vært på scenen i Las Vegas med sine tidsbestemt punchlines, sin amerikanske sjarm og store fakter. Skjebnen ville være annerledes, og han ble forelsket i en dansk kvinne og har nå bodd her i 23 år. Men Eddie er fortsatt født i USA, og dette har gitt ham en alternativ og humoristisk tilnærming til det danske samfunnet, som han på stand-up tilsvarende måte snakker om showet. "Det er omtrent 20 prosent øl og 80 prosent noe annet. Men folk får en god latter - og kanskje husker de også litt om øl, sier Eddie. Til ølsmakingen stiller Eddie opp med flere av sine beste kreasjoner. I mellomtiden forteller Eddie om smaker, bryggeprosesser og liv som bryggerier, så du forhåpentligvis går litt smartere enn når du kom. Kvelden er også en historie om å flytte fra store byer som New York og Chicago, og slå seg ned i en liten by i det sentrale Fyn for å finne den amerikanske drømmen i Danmark. Underveis sparker Eddie til den danske selvforståelse og provoserer sitt publikum da han med en latter stikker til vår egoistisk tilnærming til å kjøre, spøker med vårt dårlig humør om vinteren og rakker ned på jantelov - alle med sine egne anekdoter og glimt i øyet. "De fortalte meg at det var farlig å starte bryggeri. Det kan gå galt, Eddie. Gå galt? Hva er det verste som kan skje? Jeg bor i Danmark! " Høres en kveld med deilig øl, god latter og morsomme historier som noe for deg? Velkommen til Eddies Ølshow. DD/MM/YYYY

Liker du øl? Liker du å le? Hvis du svarte ja på ett av disse enkle spørsmålene, kjøp billetter til Eddies Ølshow! Bryggerieier Eddie Szweda fra Midtfyns bryggeri i Danmark holder verdens morsomste ølsmaking, hvor øl og underholdning er kombinert i perfekt harmoni.

Det er ikke en klassisk ølsmaking. Eddie eier Midtfyns Bryghus, men han er for det meste amerikansk, entertainer og entreprenør, og han er forelsket i vårt naboland. Basert på egne erfaringer i Danmark, har Eddie historier om livet og dansker mens han serverer et utvalg av Midfyns Bryghus’ beste øl.

Selv om Eddie har sitt eget bryggeri, kunne han like godt ha vært på scenen i Las Vegas med sine tidsbestemt punchlines, sin amerikanske sjarm og store fakter. Skjebnen ville være annerledes, og han ble forelsket i en dansk kvinne og har nå bodd her i 23 år. Men Eddie er fortsatt født i USA, og dette har gitt ham en alternativ og humoristisk tilnærming til det danske samfunnet, som han på stand-up tilsvarende måte snakker om showet.

«Det er omtrent 20 prosent øl og 80 prosent noe annet. Men folk får en god latter – og kanskje husker de også litt om øl, sier Eddie.

Til ølsmakingen stiller Eddie opp med flere av sine beste kreasjoner. I mellomtiden forteller Eddie om smaker, bryggeprosesser og liv som bryggerier, så du forhåpentligvis går litt smartere enn når du kom.

Kvelden er også en historie om å flytte fra store byer som New York og Chicago, og slå seg ned i en liten by i det sentrale Fyn for å finne den amerikanske drømmen i Danmark. Underveis sparker Eddie til den danske selvforståelse og provoserer sitt publikum da han med en latter stikker til vår egoistisk tilnærming til å kjøre, spøker med vårt dårlig humør om vinteren og rakker ned på jantelov – alle med sine egne anekdoter og glimt i øyet.

«De fortalte meg at det var farlig å starte bryggeri. Det kan gå galt, Eddie. Gå galt? Hva er det verste som kan skje? Jeg bor i Danmark! »

Høres en kveld med deilig øl, god latter og morsomme historier som noe for deg? Velkommen til Eddies Ølshow.

Arrangementsside  Kjøp billetter