Eddies Ølshow: Bli med på verdens morsomste ølsmaking

Ølsmaking

Legg til i kalender 25/09/2017 19:00 25/09/2017 23:00 Europe/Paris Eddies Ølshow: Bli med på verdens morsomste ølsmaking Eddies Ølshow: Bli med på verdens morsomste ølsmaking Liker du øl? Liker du å le? Svarer du ja på minst et av spørsmålene, bør du melde deg på verdens morsomste ølsmaking. Denne kvelden sørger bryggerieier Eddie Szweda for øl og underholdning i skjønn forening. Med utgangspunkt i sine egne erfaringer som amerikaner i Danmark, sørger Eddie for en kveld du sent vil glemme. Her får du høre hvordan det er å flytte fra storbyer som New York og Chicago for å finne den amerikanske drømmen på Fyn i Danmark. Med et stort glis og glimt i øyet forteller han om øl samtidig som ha sender små stikk til skandinavenes dårlige humør om vinteren og jantelov – alt mens man i salen koser seg med noe av det beste ølet Danmark har å by på. Kom og hør en av ølverdenens beste entertainere: «Det er omtrent 20 prosent øl og 80 prosent noe annet. Men folk får en god latter - og kanskje husker de også litt om øl» Påmelding: post@brygg.no Pris: 300,- DD/MM/YYYY

Eddies Ølshow: Bli med på verdens morsomste ølsmaking

Liker du øl? Liker du å le? Svarer du ja på minst et av spørsmålene, bør du melde deg på verdens morsomste ølsmaking. Denne kvelden sørger bryggerieier Eddie Szweda for øl og underholdning i skjønn forening.

Med utgangspunkt i sine egne erfaringer som amerikaner i Danmark, sørger Eddie for en kveld du sent vil glemme. Her får du høre hvordan det er å flytte fra storbyer som New York og Chicago for å finne den amerikanske drømmen på Fyn i Danmark. Med et stort glis og glimt i øyet forteller han om øl samtidig som ha sender små stikk til skandinavenes dårlige humør om vinteren og jantelov – alt mens man i salen koser seg med noe av det beste ølet Danmark har å by på.

Kom og hør en av ølverdenens beste entertainere: «Det er omtrent 20 prosent øl og 80 prosent noe annet. Men folk får en god latter – og kanskje husker de også litt om øl»

Påmelding: post@brygg.no

Pris: 300,-

Arrangementsside