Edge Brewing på Gamle Logen

Ølsmaking

Legg til i kalender 06/06/2017 18:00 06/06/2017 20:30 Europe/Paris Edge Brewing på Gamle Logen Denne kvelden får vi besøk av amerikaner og bryggemester Sean McLin fra Edge Brewing i Barcelona. Sean har med seg hele 12 forskjellige øl fra det lille, relativt nye håndverksbryggeriet som allerede har et stort rykte. Edge Brewing ble etablert i Barcelona i 2013 av to amerikanere som var ivrige på å bli med på håndverksøl-revolusjonen i Europa. Med solid erfaring fra mange år i industrien "over dammen" satt de i gang med å brygge det de selv kaller innovative håndverksøl som presser grensene for seg selv og sine konsumenter. Grev Wedels Plass 2, 0151 Oslo, Norge DD/MM/YYYY

Denne kvelden får vi besøk av amerikaner og bryggemester Sean McLin fra Edge Brewing i Barcelona.

Sean har med seg hele 12 forskjellige øl fra det lille, relativt nye håndverksbryggeriet som allerede har et stort rykte.

Edge Brewing ble etablert i Barcelona i 2013 av to amerikanere som var ivrige på å bli med på håndverksøl-revolusjonen i Europa. Med solid erfaring fra mange år i industrien «over dammen» satt de i gang med å brygge det de selv kaller innovative håndverksøl som presser grensene for seg selv og sine konsumenter.

Arrangementsside  Kjøp billetter