En mandag med Austmann

Ølsmaking

Legg til i kalender 18/01/2016 19:00 18/01/2016 21:00 Europe/Paris En mandag med Austmann Synes du mandager i januar er det tristeste som finnes? Lurer du på hva som har skjedd hos Austmann de siste to årene? Lyst til å hilse på den nyeste bryggeren? Mandag 18. januar kommer Beau Schiner til Dr. Jekylls Pub for å fortelle hva som foregår der oppe i nord. Det blir Oslopremiere på Just Peachy, Hoppy Blond og Vinland, du får smake aztecstouten La Shaman, og i tillegg blir det gjensyn med gamle slagere som Northumberland, Humledugg, Citra Saison og Sea ESB. Begrensede antall plasser, så her er det bare å hive seg rundt og sende epost til: whisky@jekylls.no Snakkes i baren! Klingenberggata 4, 0161 Oslo, Norge DD/MM/YYYY

Synes du mandager i januar er det tristeste som finnes? Lurer du på hva som har skjedd hos Austmann de siste to årene? Lyst til å hilse på den nyeste bryggeren?

Mandag 18. januar kommer Beau Schiner til Dr. Jekylls Pub for å fortelle hva som foregår der oppe i nord. Det blir Oslopremiere på Just Peachy, Hoppy Blond og Vinland, du får smake aztecstouten La Shaman, og i tillegg blir det gjensyn med gamle slagere som Northumberland, Humledugg, Citra Saison og Sea ESB.

Begrensede antall plasser, så her er det bare å hive seg rundt og sende epost til:

whisky@jekylls.no

Snakkes i baren!

Arrangementsside