Hjemmebryggerkonkurranse Porter/Stout

Bryggekonkurranse

Legg til i kalender 26/10/2017 17:00 26/10/2017 21:00 Europe/Paris Hjemmebryggerkonkurranse Porter/Stout 26. -29. oktober 2017 finner du Norges første og mørkest og mest sofistikerte ølfestival rom på Stranda i Sunnmøre på Møre og Romsdal. Stranda Hotel inviterer bryggere fra hele Norge til konkurranse i klassen Porter og Stout Torsdag den 26. oktober blir det heimebryggerkonkurranse på Storfjorden kulturhus der det blir smaking og avduking av beste Porter eller stout. Både fublikumsfavoritt og dommere. Vinneren får brygge sitt øl på et av dei lokale bryggeriene. Flere premier til hver klasse. Les mer info under diskusjon. Det blir også festivalpub på kvelden på Storfjorden kulturhus. ALLE ER VELKOMNE TIL Å LEVERE SITT BIDRAG TIL KONKURRANSEN. Porteren eller stouten til konkurransen tar du med TO nøytrale flaske når du kommer. BILLETTER: https://tikkio.com/tickets/3105-hjemmebryggekonkuranse Anbefaler minimum 10 liter av ølet og det serveres 1 dl til hver av publikum. Velkommen til Fantastiske Stranda «Stranda en liten stad i verdsklasse» Mvh Anders Adolfsson Julia Dudziuk Stranda Hotel Vår hovedside finner du her: https://www.facebook.com/stoutfestival/ DD/MM/YYYY

26. -29. oktober 2017 finner du Norges første og mørkest og mest sofistikerte ølfestival rom på Stranda i Sunnmøre på Møre og Romsdal.

Stranda Hotel inviterer bryggere fra hele Norge til konkurranse i klassen Porter og Stout

Torsdag den 26. oktober blir det heimebryggerkonkurranse på Storfjorden kulturhus der det blir smaking og avduking av beste Porter eller stout.
Både fublikumsfavoritt og dommere.
Vinneren får brygge sitt øl på et av dei lokale bryggeriene.

Flere premier til hver klasse. Les mer info under diskusjon.

Det blir også festivalpub på kvelden på Storfjorden kulturhus.
ALLE ER VELKOMNE TIL Å LEVERE SITT BIDRAG TIL KONKURRANSEN.
Porteren eller stouten til konkurransen tar du med TO nøytrale flaske når du kommer.
BILLETTER: https://tikkio.com/tickets/3105-hjemmebryggekonkuranse

Anbefaler minimum 10 liter av ølet og det serveres 1 dl til hver av publikum.

Velkommen til Fantastiske Stranda
«Stranda en liten stad i verdsklasse»

Mvh
Anders Adolfsson
Julia Dudziuk
Stranda Hotel

Vår hovedside finner du her: https://www.facebook.com/stoutfestival/

Arrangementsside  Kjøp billetter