Hoppy Tasting pop-up bar

Festival

Legg til i kalender 16/06/2017 19:00 17/06/2017 01:00 Europe/Paris Hoppy Tasting pop-up bar Sommerens øl-happening finner sted på Askøy 16.-17. juni. En pop-up bar med et bredt utvalg av håndtversksøl fra utland og innland, det er planen. Æra kafé og fetevare er vertskap, idyllisk lokalisert i havnen i Kleppestø. Kafeen ligger svært sentralt på Askøy samtidig som lokalene er skjermet fra trafikken. Det kommer til å bli servert øl fra fat og et godt utvalg av flaskeøl. Her får du både trygge og gode klassiske øltyper, men også eksperimentelle nyheter. Følg med!! Det blir selvsagt også mulighet for å kjøpe alkoholfritt og vin til dem som liker det. Kaféen tilbyr enkel servering. Flere detaljer følger etter hvert som det nærmer seg. Hvordan komme dit: Buss: Til og fra Bergen sentrum frem til rundt midnatt. Nattbuss fra Kleppestø ca kl 1.30 begge dager. Båt: fra Standkaien til Kleppestø hver halvtime fredag frem til kl 18.30 Sjekk skyss.no for detlajer Gode parkeringsmuligheter (noen titalls plasser rett utenfor, men kort vei til både Holmedalen og Kleppestøkaien). DD/MM/YYYY

Sommerens øl-happening finner sted på Askøy 16.-17. juni. En pop-up bar med et bredt utvalg av håndtversksøl fra utland og innland, det er planen. Æra kafé og fetevare er vertskap, idyllisk lokalisert i havnen i Kleppestø. Kafeen ligger svært sentralt på Askøy samtidig som lokalene er skjermet fra trafikken.

Det kommer til å bli servert øl fra fat og et godt utvalg av flaskeøl. Her får du både trygge og gode klassiske øltyper, men også eksperimentelle nyheter. Følg med!!
Det blir selvsagt også mulighet for å kjøpe alkoholfritt og vin til dem som liker det. Kaféen tilbyr enkel servering.

Flere detaljer følger etter hvert som det nærmer seg.

Hvordan komme dit:
Buss: Til og fra Bergen sentrum frem til rundt midnatt. Nattbuss fra Kleppestø ca kl 1.30 begge dager.
Båt: fra Standkaien til Kleppestø hver halvtime fredag frem til kl 18.30
Sjekk skyss.no for detlajer
Gode parkeringsmuligheter (noen titalls plasser rett utenfor, men kort vei til både Holmedalen og Kleppestøkaien).

Arrangementsside