Humlekurs med Bjørn og Amund

Annet

Legg til i kalender 10/02/2016 18:00 10/02/2016 20:00 Europe/Paris Humlekurs med Bjørn og Amund Humlekurset er det første i en serie kurs hvor vi tar for oss forkjellige temaer innen brygging. Våren 2016 vil vi fokusere på de grunnleggende råvarene i øl. Kurset deles i to deler. Vår bryggeinstruktør og daglig leder, Bjørn Harald Færøvik, vil stå for en praktisk tilnærming til humle i øl. Norges første ølsommelier, Amund Polden Arnesen, vil gå i dybden på teorien og lede deltakerne gjennom en smaking av forskjellige humledrevne øl. På kurset vil du lære om følgende: Humleblomstens funksjoner i ølbrygging sett i biokjemisk sammenheng (Amund) Generell oversikt over forskjellige humletyper som er tilgjengelige og deres egenskaper. (Bjørn) Praktiske tips om bruk av forskjellige typer humle som hjemmebrygger (Bjørn) Hvordan ulike øl med ulike humletyper smaker (Amund) Hedmarksgata 15, 0658 Oslo, Norge DD/MM/YYYY

Humlekurset er det første i en serie kurs hvor vi tar for oss forkjellige temaer innen brygging. Våren 2016 vil vi fokusere på de grunnleggende råvarene i øl.

Kurset deles i to deler. Vår bryggeinstruktør og daglig leder, Bjørn Harald Færøvik, vil stå for en praktisk tilnærming til humle i øl. Norges første ølsommelier, Amund Polden Arnesen, vil gå i dybden på teorien og lede deltakerne gjennom en smaking av forskjellige humledrevne øl.

På kurset vil du lære om følgende:

Humleblomstens funksjoner i ølbrygging sett i biokjemisk sammenheng (Amund)

Generell oversikt over forskjellige humletyper som er tilgjengelige og deres egenskaper. (Bjørn)

Praktiske tips om bruk av forskjellige typer humle som hjemmebrygger (Bjørn)

Hvordan ulike øl med ulike humletyper smaker (Amund)

Arrangementsside