Humlesus (Tour de Stout)

Ølsmaking

Legg til i kalender 17/02/2016 00:00 17/02/2016 00:00 Europe/Paris Humlesus (Tour de Stout) Neste runde i ølsmakingsserien vår Humlesus går av stabelen onsdag 17/2 klokken 19. Da kommer som vanlig vår ølguru, Bergen Ølfestival-sjef Stian Krog, for å dele litt av den enorme kunnskapen han har fra den store ølverden. Tema for smakingen er stout, siden det jo fortsatt er mørkt ute og vi forlengst har drukket opp juleølet. Stout er en populær sjanger blant ølinteresserte, og denne kvelden får vi oppleve stilen slik den er brygget her i landet. Her er det også mange nyheter, smakingen vil inkludere hele spekteret av smaker og alkoholstyrke – alt fra lett-stout til røykstout, fruktstout, vanlig stout, crazy-stout og knallsterke utgaver. Det blir 8 øl på programmet, det koster 400 kroner, og – som vanlig er vår faste Humlesus-general Stian Krog kunnskapsrik og humørfylt vert. For påmelding – send navn på ønsket deltager til post@nobelbopel.no Welhavens gate 64, 5006 Bergen, Norge DD/MM/YYYY

Neste runde i ølsmakingsserien vår Humlesus går av stabelen onsdag 17/2 klokken 19. Da kommer som vanlig vår ølguru, Bergen Ølfestival-sjef Stian Krog, for å dele litt av den enorme kunnskapen han har fra den store ølverden.

Tema for smakingen er stout, siden det jo fortsatt er mørkt ute og vi forlengst har drukket opp juleølet. Stout er en populær sjanger blant ølinteresserte, og denne kvelden får vi oppleve stilen slik den er brygget her i landet.

Her er det også mange nyheter, smakingen vil inkludere hele spekteret av smaker og alkoholstyrke – alt fra lett-stout til røykstout, fruktstout, vanlig stout, crazy-stout og knallsterke utgaver.

Det blir 8 øl på programmet, det koster 400 kroner, og – som vanlig er vår faste Humlesus-general Stian Krog kunnskapsrik og humørfylt vert.

For påmelding – send navn på ønsket deltager til post@nobelbopel.no

Arrangementsside