Joint Venture @ Pingvinen

Krankupp

Legg til i kalender 04/03/2016 19:00 05/03/2016 02:30 Europe/Paris Joint Venture @ Pingvinen Vi møter ofte på fantastiske bryggerier på våre reiser, og inviterer noen av dem til å komme til Bergen for å brygge med oss. Det har resultert i en helt spesiell serie, der det kommer spennende øl, brygget med spennende bryggerier, med ujevne mellomrom. Vi er klare med et offesielt slipp av 5 øl i denne serien. Der noen har vært tilgjengelig enkelte steder tidligere, blir det tre Bergens premierer denne dagen. Den ene er det såpass fersk, at resten av ølet fremdeles står på en gjæringstank på bryggeriet når den tappes på Pingvinen. Vi er såpass heldige at vi også møter på fantastiske puber/barer/utesteder på vår vei, og blir invitert med når de fyller år. Pingvinen fyller i år 10 år og vi feirer dette med å kuppe 10 av kranene til Pingvinen. Vi feirer dem også med et offesielt slipp av vår Joint Venture serie, samt en øl brygget på bortebane sammen med Amundsen Bryggeri. I god Joint Venture ånd, har vi gleden, sammen med Pingvinen til å invitere deg til krankupp og et godt gammelt ølslipp. Vaskerelven 14, 5014 Bergen, Norway DD/MM/YYYY

Vi møter ofte på fantastiske bryggerier på våre reiser, og inviterer noen av dem til å komme til Bergen for å brygge med oss. Det har resultert i en helt spesiell serie, der det kommer spennende øl, brygget med spennende bryggerier, med ujevne mellomrom. Vi er klare med et offesielt slipp av 5 øl i denne serien. Der noen har vært tilgjengelig enkelte steder tidligere, blir det tre Bergens premierer denne dagen. Den ene er det såpass fersk, at resten av ølet fremdeles står på en gjæringstank på bryggeriet når den tappes på Pingvinen.

Vi er såpass heldige at vi også møter på fantastiske puber/barer/utesteder på vår vei, og blir invitert med når de fyller år. Pingvinen fyller i år 10 år og vi feirer dette med å kuppe 10 av kranene til Pingvinen. Vi feirer dem også med et offesielt slipp av vår Joint Venture serie, samt en øl brygget på bortebane sammen med Amundsen Bryggeri. I god Joint Venture ånd, har vi gleden, sammen med Pingvinen til å invitere deg til krankupp og et godt gammelt ølslipp.

Arrangementsside