JuleØLPuls 2017

Festival

Legg til i kalender 13/11/2017 17:00 13/11/2017 21:00 Europe/Paris JuleØLPuls 2017
Vi gjentar suksessen fra den utsolgte ølmessen 2.mai i år, med nok en ølmesse på Radisson Blu Royal Garden hotel, denne gangen med fokus på årets juleøl og annet øl som passer til den mørke årstiden. Rundt tyve norske bryggerier og importører stiller opp med masse spennende øl, både nyheter og mer kjente brygg som har vært lansert med suksess tidligere. Kom og smak på mye forskjellig øl i både butikkstyrke og sterkøl. Du vandrer fritt rundt i messehallen, og får anledning til å snakke direkte med bryggerne og smake på ølet de er så stolt av å lage! Billetten gir deg ti bonger som du kan bruke etter eget valg på de forskjellige bryggeri- og importørbordene. Det er også mulig å kjøpe til flere bonger hvis du ønsker å smake på enda flere ølsorter. Velkommen til JuleØLPuls 2017. JuleØLPuls 2017
Messebillett
kr 395,00
Alle priser inkluderer MVA og tjenesteavgift
DD/MM/YYYY

Vi gjentar suksessen fra den utsolgte ølmessen 2.mai i år, med nok en ølmesse på Radisson Blu Royal Garden hotel, denne gangen med fokus på årets juleøl og annet øl som passer til den mørke årstiden.

Rundt tyve norske bryggerier og importører stiller opp med masse spennende øl, både nyheter og mer kjente brygg som har vært lansert med suksess tidligere.

Kom og smak på mye forskjellig øl i både butikkstyrke og sterkøl. Du vandrer fritt rundt i messehallen, og får anledning til å snakke direkte med bryggerne og smake på ølet de er så stolt av å lage!

Billetten gir deg ti bonger som du kan bruke etter eget valg på de forskjellige bryggeri- og importørbordene. Det er også mulig å kjøpe til flere bonger hvis du ønsker å smake på enda flere ølsorter.

Velkommen til JuleØLPuls 2017.

JuleØLPuls 2017

Messebillett

kr 395,00

Alle priser inkluderer MVA og tjenesteavgift