KRANKUPP – Brew By Numbers, UK, with special guests Beavertown, UK

Krankupp

Legg til i kalender 11/02/2016 19:00 11/02/2016 23:59 Europe/Paris KRANKUPP – Brew By Numbers, UK, with special guests Beavertown, UK Det London-baserte mikrobryggeriet Brew By Numbers er nesten i ferd med å bli som Norgesvenner å regne. De gjestet også Bergen International Whisky & Beer Festival i fjor og kommer tilbake med mye nytt øl i bagasjen i år også. Denne gangen gjester de altså Apollon dagen før det hele smeller i gang på Scandic Hotell. De har med seg hele ni forskjellig nye øl på fat og vi kan garantere at du vil finne flere øl du ikke har smakt før. Brew by Numbers er kjent for å alltid holde høy kvalitet og kjent for sine saison, men de tar med seg øl fra hele reportoaret sitt. Dave som var en av to grunnleggere av bryggeriet i 2011 kommer sammen med Jeremy for å fortelle om ølet sitt og andre spørsmål dere lurer på. I tillegg til Brew by Numbers blir vi fullt Londonifisert ved å være fast Beavertown-bar gjennom festivalen. Du vil alltid finne flere Beavertownøl på tapp hos oss gjennom hele helgen. Nygårdsgaten 2A, 5015 Bergen, Norge DD/MM/YYYY

Det London-baserte mikrobryggeriet Brew By Numbers er nesten i ferd med å bli som Norgesvenner å regne. De gjestet også Bergen International Whisky & Beer Festival i fjor og kommer tilbake med mye nytt øl i bagasjen i år også. Denne gangen gjester de altså Apollon dagen før det hele smeller i gang på Scandic Hotell. De har med seg hele ni forskjellig nye øl på fat og vi kan garantere at du vil finne flere øl du ikke har smakt før.

Brew by Numbers er kjent for å alltid holde høy kvalitet og kjent for sine saison, men de tar med seg øl fra hele reportoaret sitt. Dave som var en av to grunnleggere av bryggeriet i 2011 kommer sammen med Jeremy for å fortelle om ølet sitt og andre spørsmål dere lurer på.

I tillegg til Brew by Numbers blir vi fullt Londonifisert ved å være fast Beavertown-bar gjennom festivalen. Du vil alltid finne flere Beavertownøl på tapp hos oss gjennom hele helgen.

Arrangementsside