Krankupp og møte med Colin Stronge, Buxton Brewery
Festival
BD57,
Start: torsdag 8. juni 2017, 15:00
Slutt: 23:59
Legg til i kalender
08/06/2017 15:00
08/06/2017 23:59
Europe/Paris
Krankupp og møte med Colin Stronge, Buxton Brewery
På torsdag får vi besøk av hovedbrygger på Buxton Brewery siden 2013, Colin Stronge. Colin av de Buxton kan takke for at de holder plassen sin på Ratebeers liste over verdens 100 beste bryggerier, og han har sagt seg villig til å holde et lite foredrag for oss rundt kl.19. Her vil han fortelle oss litt om bryggeriet, om ulike øl de har brygget (Yellow Belly, Ice Cream-serien, osv.), og folk vil ha mulighet til å stille spørsmål og slå av en prat.
Ingen påmelding kreves.
Med seg har han:
Sonrisa - 4,7% - pale ale brygget med klementin og sitron
Axe Edge - 6,8% - flaggskip-IPA brygget med Citra, Amarillo & Nelson Sauvin
Rednik Stout - 4,1% - klassisk engelsk stout
Original Lemon Meringue Ice Cream Pie - 6% - en surmesket øl med enorme mengder sitronjuice og laktosesukker - collab. med Omnipollo
Superluminal Sour IPA - 7% - kjelesyrnet IPA - collab. med Stillwater Artisanal
Stronge Extra Stout (2015) - 7,8% - bryggmester Colin Stronges første oppskrift og øl for Buxton, en ekstra sterk stout uten fatlagring.
Subluminal Imperial Stout - 10% - imperial stout - collab. med Stillwater Artisanal
Tsar Bomba Gen. 4 (2015) - 10% - 4. generasjon av Buxtons brettfermenterte Imperial Stout. Gjærstammen er kultivert siden 1978, og har spist seg gjennom Buxtons russiske imp. stout, Tsar.
Spesialtilbud på flaske:
King Slayer - 8% - Double IPA brygget på Vermont-gjær
Original Texas Pecan Ice Cream - 10% - pekannøttporter som er brygget med karamellsaus og lagret med store mengder med vanilje.
Original Rocky Road Ice Cream - 10% - en peanøttporter som er brygget med marshmallows og lagret med kakaobønner
DD/MM/YYYY
På torsdag får vi besøk av hovedbrygger på Buxton Brewery siden 2013, Colin Stronge. Colin av de Buxton kan takke for at de holder plassen sin på Ratebeers liste over verdens 100 beste bryggerier, og han har sagt seg villig til å holde et lite foredrag for oss rundt kl.19. Her vil han fortelle oss litt om bryggeriet, om ulike øl de har brygget (Yellow Belly, Ice Cream-serien, osv.), og folk vil ha mulighet til å stille spørsmål og slå av en prat.
Ingen påmelding kreves.
Med seg har han:
Sonrisa – 4,7% – pale ale brygget med klementin og sitron
Axe Edge – 6,8% – flaggskip-IPA brygget med Citra, Amarillo & Nelson Sauvin
Rednik Stout – 4,1% – klassisk engelsk stout
Original Lemon Meringue Ice Cream Pie – 6% – en surmesket øl med enorme mengder sitronjuice og laktosesukker – collab. med Omnipollo
Superluminal Sour IPA – 7% – kjelesyrnet IPA – collab. med Stillwater Artisanal
Stronge Extra Stout (2015) – 7,8% – bryggmester Colin Stronges første oppskrift og øl for Buxton, en ekstra sterk stout uten fatlagring.
Subluminal Imperial Stout – 10% – imperial stout – collab. med Stillwater Artisanal
Tsar Bomba Gen. 4 (2015) – 10% – 4. generasjon av Buxtons brettfermenterte Imperial Stout. Gjærstammen er kultivert siden 1978, og har spist seg gjennom Buxtons russiske imp. stout, Tsar.
Spesialtilbud på flaske:
King Slayer – 8% – Double IPA brygget på Vermont-gjær
Original Texas Pecan Ice Cream – 10% – pekannøttporter som er brygget med karamellsaus og lagret med store mengder med vanilje.
Original Rocky Road Ice Cream – 10% – en peanøttporter som er brygget med marshmallows og lagret med kakaobønner
Arrangementsside