Krankupp Qvart Ølkompani + EGO Brygghus

Krankupp

Legg til i kalender 13/10/2016 18:00 13/10/2016 23:59 Europe/Paris Krankupp Qvart Ølkompani + EGO Brygghus Nytt krankupp på Apollon. Denne ganger får vi besøk av to eminente bryggeri fra to heller litt undervurderte landsdeler. Qvart Ølkompani fra Kristiansan og et gjensyn med EGO Brygghus fra Fredrikstad kupper linjene våre denne torsdagen. Qvart startet opp i fjor, men folkene bak har drevet med hjemmebrygging og bryggeripub i godt og vel et tiår så de har bra med kunnskap og erfaring. Opp til Bergen kommer daglig leder Lars Kristian Amundsen for å fortelle om bryggeriet sitt og ølen de har med. I tillegg får vi et gjensyn med Halvor Lindrupsen og hans EGO Brygghus som lager øl på egoistisk vis, nemlig det han synes sjølv er godt. Heldigvis har Halvor god ølsmak så det er mye spennende og godt som kommer over fjellet. De kommer med 6 øl hver så får se hvor de lager best øl av Plankebyen og Posebyen. Vi serverer som vanlig våre smaksplanker så du kan velge fritt og smake deg gjennom alt. Vel møtt! Nygårdsgaten 2A, 5015 Bergen, Norge DD/MM/YYYY

Nytt krankupp på Apollon. Denne ganger får vi besøk av to eminente bryggeri fra to heller litt undervurderte landsdeler. Qvart Ølkompani fra Kristiansan og et gjensyn med EGO Brygghus fra Fredrikstad kupper linjene våre denne torsdagen.

Qvart startet opp i fjor, men folkene bak har drevet med hjemmebrygging og bryggeripub i godt og vel et tiår så de har bra med kunnskap og erfaring. Opp til Bergen kommer daglig leder Lars Kristian Amundsen for å fortelle om bryggeriet sitt og ølen de har med.

I tillegg får vi et gjensyn med Halvor Lindrupsen og hans EGO Brygghus som lager øl på egoistisk vis, nemlig det han synes sjølv er godt. Heldigvis har Halvor god ølsmak så det er mye spennende og godt som kommer over fjellet.

De kommer med 6 øl hver så får se hvor de lager best øl av Plankebyen og Posebyen. Vi serverer som vanlig våre smaksplanker så du kan velge fritt og smake deg gjennom alt. Vel møtt!