Lansering av Surrete Humle + Minikonsert med Martine!

Lansering

Legg til i kalender 07/05/2016 19:30 08/05/2016 01:00 Europe/Paris Lansering av Surrete Humle + Minikonsert med Martine! På lørdag skal vi endelig lansere vinneren av Det Gode Øls Klubbs hjemmeryggekonkurranse 2015. Torstein fra Austmann og Anders Christensen fra Surrete Humle vil være på plass for å skravle og ljuge, og selveste Martine kommer for å spille en intim og hyggelig konsert for oss. Vi sender rundt hatten til inntekt for artisten, så hyggelig om du har med en slant! Om Surrete Humle: "Surrete Humle er et 20-liters hjemmebryggeri, sammenskrudd av ymse komponenter som jevnt over aldri var tiltenkt brygging. Vi som står bak er Steinar Hamre og Anders Christensen, og vi har brygget sammen siden 2004. Utstyret er likevel bare halvparten av bryggeriet, for bryggeprosessen, kunnskap, oppskriftsformulering, og «øl-smaks-design» er minst like viktig… og ikke minst: gode og ferske råvarer. Nest etter å smake hjemmebygg er det å diskutere hjemmebygg og oppskrifter det som vi liker best, og vi håper på en engasjerende kveld." Nedre Bakklandet 4, 7014 Trondheim, Norge DD/MM/YYYY

På lørdag skal vi endelig lansere vinneren av Det Gode Øls Klubbs hjemmeryggekonkurranse 2015. Torstein fra Austmann og Anders Christensen fra Surrete Humle vil være på plass for å skravle og ljuge, og selveste Martine kommer for å spille en intim og hyggelig konsert for oss. Vi sender rundt hatten til inntekt for artisten, så hyggelig om du har med en slant!

Om Surrete Humle: «Surrete Humle er et 20-liters hjemmebryggeri, sammenskrudd av ymse komponenter som jevnt over aldri var tiltenkt brygging. Vi som står bak er Steinar Hamre og Anders Christensen, og vi har brygget sammen siden 2004. Utstyret er likevel bare halvparten av bryggeriet, for bryggeprosessen, kunnskap, oppskriftsformulering, og «øl-smaks-design» er minst like viktig… og ikke minst: gode og ferske råvarer. Nest etter å smake hjemmebygg er det å diskutere hjemmebygg og oppskrifter det som vi liker best, og vi håper på en engasjerende kveld.»

Arrangementsside