Lansering av tre surøl i Lindheim sin Friendship serie

Lansering

Legg til i kalender 02/05/2017 17:00 02/05/2017 23:00 Europe/Paris Lansering av tre surøl i Lindheim sin Friendship serie Ingeborg Lindheim kommer til byen, og til Kulturhuset 2.0 den 2. mai for å presentere de tre første øl i Friendship serien! Wild and Mild Høsten 2015 var Chad Yakobsen fra Crooked Stave på besøk på Lindheim. Vi ville lage en mild surøl med buttikstyrke. Den er sekundærgjæret på eikefat med 40 % most av epler rett fra trærne og med villgjær fra både Crooked Stave og fra vår egen spontangjærede øl. Vill og mild ble ølet, men gjæra var rett og slett for sterk og sulten for butiiken, så ølet landet på 5,2 %. Flower Hunters I mai 2016 fikk vi besøk av Giovanni Campari fra Berrifico Del Ducato i Parma, Italia. Det var en magisk blomstring dette året og flotte løvetann i full brus på Lindheim. I tillegg til Lindheims egen villgjær, ble det også tilsatt villgjær fra Del Ducato. Vi primærgjæret ølet i åpne eikefat med blomster. Sist, men ikke minst! Fifty/Fifty Etter flere besøk mellom Oud Beersel og Lindheim, måtte det bli en blend av spontangjæret øl. 1000 liter belgisk lambic (2015) fra Gert Christiansen sine eikefat ble sendt opp til Lindheim i høst. Vi blendet så ca 50/50 med vår spontangjæret coolship ale fra 2014. 100 % Spontan! Disse kommer på polet (bestillingsutvalget) i løpet av året, men lanseres for HORECA (altså bransjen, og da oss) denne dagen! Den første, Fifty/Fifty med Oud Beersel, kommer i mai! Forresten, alle nye collabs Lindheim gjør fra nå døpes Friendship Series i tillegg til naavnet på ølen. Kom innom, smak og slå av en prat med verdens hyggeligste fruktbonde og ølmaker! DD/MM/YYYY

Ingeborg Lindheim kommer til byen, og til Kulturhuset 2.0 den 2. mai for å presentere de tre første øl i Friendship serien!

Wild and Mild
Høsten 2015 var Chad Yakobsen fra Crooked Stave på besøk på Lindheim. Vi ville lage en mild surøl med buttikstyrke. Den er sekundærgjæret på eikefat med 40 % most av epler rett fra trærne og med villgjær fra både Crooked Stave og fra vår egen spontangjærede øl. Vill og mild ble ølet, men gjæra var rett og slett for sterk og sulten for butiiken, så ølet landet på 5,2 %.

Flower Hunters
I mai 2016 fikk vi besøk av Giovanni Campari fra Berrifico Del Ducato i Parma, Italia. Det var en magisk blomstring dette året og flotte løvetann i full brus på Lindheim. I tillegg til Lindheims egen villgjær, ble det også tilsatt villgjær fra Del Ducato. Vi primærgjæret ølet i åpne eikefat med blomster.

Sist, men ikke minst!

Fifty/Fifty
Etter flere besøk mellom Oud Beersel og Lindheim, måtte det bli en blend av spontangjæret øl. 1000 liter belgisk lambic (2015) fra Gert Christiansen sine eikefat ble sendt opp til Lindheim i høst. Vi blendet så ca 50/50 med vår spontangjæret coolship ale fra 2014. 100 % Spontan!

Disse kommer på polet (bestillingsutvalget) i løpet av året, men lanseres for HORECA (altså bransjen, og da oss) denne dagen! Den første, Fifty/Fifty med Oud Beersel, kommer i mai!

Forresten, alle nye collabs Lindheim gjør fra nå døpes Friendship Series i tillegg til naavnet på ølen.

Kom innom, smak og slå av en prat med verdens hyggeligste fruktbonde og ølmaker!

Arrangementsside