Maltkurs med Bjørn og Amund

Annet

Legg til i kalender 10/03/2016 18:00 10/03/2016 20:00 Europe/Paris Maltkurs med Bjørn og Amund Maltkurset er det andre i en serie kurs hvor vi tar for oss forkjellige temaer innen brygging. Våren 2016 vil vi fokusere på de grunnleggende råvarene i øl. Kurset deles i to deler. Vår bryggeinstruktør og daglig leder, Bjørn Harald Færøvik, vil stå for en praktisk tilnærming til malt i øl. Norges første ølsommelier, Amund Polden Arnesen, vil gå i dybden på teorien og lede deltakerne gjennom en smaking av forskjellige maltdrevne øl. På kurset vil du lære om følgende: Maltets funksjoner i ølbrygging sett i biokjemisk sammenheng. Generell oversikt over forskjellige malttyper som er tilgjengelige og deres egenskaper. Praktiske tips om bruk av forskjellige typer malt som hjemmebrygger. Hvordan ulike øl med ulike malttyper smaker. Hedmarksgata 15, 0658 Oslo, Norge DD/MM/YYYY

Maltkurset er det andre i en serie kurs hvor vi tar for oss forkjellige temaer innen brygging. Våren 2016 vil vi fokusere på de grunnleggende råvarene i øl.

Kurset deles i to deler. Vår bryggeinstruktør og daglig leder, Bjørn Harald Færøvik, vil stå for en praktisk tilnærming til malt i øl. Norges første ølsommelier, Amund Polden Arnesen, vil gå i dybden på teorien og lede deltakerne gjennom en smaking av forskjellige maltdrevne øl.

På kurset vil du lære om følgende:

Maltets funksjoner i ølbrygging sett i biokjemisk sammenheng.

Generell oversikt over forskjellige malttyper som er tilgjengelige og deres egenskaper.

Praktiske tips om bruk av forskjellige typer malt som hjemmebrygger.

Hvordan ulike øl med ulike malttyper smaker.

Arrangementsside