Mjødmakerens Middag

Festival

Legg til i kalender 25/02/2017 19:00 25/02/2017 21:00 Europe/Paris Mjødmakerens Middag Norges første Mjøderi siden vikingtiden besøker På Kornet. Stian Krog kommer (Tidligere festivalsjef hos Bergen Ølfestival) og han har med seg mjød i mange forskjellige former. De har med seg Husets Mjød (Bare honning), Julemjød (M/Krydderier), Black Cherry Passion (M/Kirsebær & Passionsfrukt), Blåbær-, Bringebær-, Kirsebær- og Pasjonsfruktmjød. Det blir mjød på flaske og mjød på tapp. Ikke alle vet hva mjød er, mange tror det er en form for øl, eller at det bare er tung honningvin. Men denne oltidsdrikken er mer enn bare honning og vann og det skal Stian Krog vise og fortelle oss om denne kvelden. Vår kokk har fått utfordringen å lage mat og snacks til disse gudedrikkene. Det blir servert 5-retter, pris pr. hode blir 999.- og da får du ikke bare smake på alle mjødene, men også en full mage, historier og masse lære. Reserver ditt sete på booking@paakornet.no eller via messenger. Lurer du på hva dette mjøderiet heter er det bare å spørre i chatten, da vi ikke har love å markedsføre alkoholmerker i sosiale medier. DD/MM/YYYY

Norges første Mjøderi siden vikingtiden besøker På Kornet. Stian Krog kommer (Tidligere festivalsjef hos Bergen Ølfestival) og han har med seg mjød i mange forskjellige former.

De har med seg Husets Mjød (Bare honning), Julemjød (M/Krydderier), Black Cherry Passion (M/Kirsebær & Passionsfrukt), Blåbær-, Bringebær-, Kirsebær- og Pasjonsfruktmjød. Det blir mjød på flaske og mjød på tapp.

Ikke alle vet hva mjød er, mange tror det er en form for øl, eller at det bare er tung honningvin. Men denne oltidsdrikken er mer enn bare honning og vann og det skal Stian Krog vise og fortelle oss om denne kvelden.

Vår kokk har fått utfordringen å lage mat og snacks til disse gudedrikkene. Det blir servert 5-retter, pris pr. hode blir 999.- og da får du ikke bare smake på alle mjødene, men også en full mage, historier og masse lære.

Reserver ditt sete på booking@paakornet.no eller via messenger.

Lurer du på hva dette mjøderiet heter er det bare å spørre i chatten, da vi ikke har love å markedsføre alkoholmerker i sosiale medier.

Arrangementsside