Møt en levende øllegende

Annet

Legg til i kalender 29/11/2016 18:00 29/11/2016 20:30 Europe/Paris Møt en levende øllegende Det er Gahr Smith-Gahrsen fra 7 Fjell som denne kvelden tar deg igjennom ølets historie og den fantastiske utviklingen vi har sett de siste årene gjennom ølbrygging av høy kvalitet. Han lærer deg om overgjæret, undergjæret og spontangjæret øl, og hvordan du smaker øl for å få best mulig smaksopplevelse. Gjennom 10 fantastiske øl får du selv smake, se og lukte hvordan de forskjellige ingrediensene benyttes for å gi forskjellige smaker på ølet. Grev Wedels Plass 2, 0151 Oslo, Norge DD/MM/YYYY

Det er Gahr Smith-Gahrsen fra 7 Fjell som denne kvelden tar deg igjennom ølets historie og den fantastiske utviklingen vi har sett de siste årene gjennom ølbrygging av høy kvalitet.

Han lærer deg om overgjæret, undergjæret og spontangjæret øl, og hvordan du smaker øl for å få best mulig smaksopplevelse.

Gjennom 10 fantastiske øl får du selv smake, se og lukte hvordan de forskjellige ingrediensene benyttes for å gi forskjellige smaker på ølet.

Arrangementsside