Nøgne Ø tar over Pølsefest, med kveik!

Ølsmaking

Legg til i kalender 30/03/2017 16:00 07/04/2017 21:00 Europe/Paris Nøgne Ø tar over Pølsefest, med kveik! Nøgne Ø tar over Pølsefest, med Kveik! De flinke folka fra Nøgne Ø har laget tre nye spennede produkter med den urnorske ølgjæren kveik, som slippes under tre pølsefester her på Håndverkerstuene fremover. Tre drikker som fortjener tre fester! Torsdag 30. mars er første gang ut, da er Edward, Tom og Karoline fra Nøgne Ø her sammen med oss under kvelden. Da kan man snakke med de hvis man ønsker, eller bare smake for seg selv i en krok hvis man heller vil det :) Får du ikke med deg torsdagen så gjør vi det samme om igjen onsdag 5. april, og fredag 7. april, sammen med Tom og Karoline. Alle tre sortene er å finne her i baren under alle tre kveldene, og i tillegg så kan du kjøpe deg en hjemmelaget pølse i brød med tilbehør, godt matchet til smakene, som seg hør og bør her på Håndverkerstuene. DD/MM/YYYY

Nøgne Ø tar over Pølsefest, med Kveik!
De flinke folka fra Nøgne Ø har laget tre nye spennede produkter med den urnorske ølgjæren kveik, som slippes under tre pølsefester her på Håndverkerstuene fremover.
Tre drikker som fortjener tre fester!

Torsdag 30. mars er første gang ut, da er Edward, Tom og Karoline fra Nøgne Ø her sammen med oss under kvelden. Da kan man snakke med de hvis man ønsker, eller bare smake for seg selv i en krok hvis man heller vil det 🙂
Får du ikke med deg torsdagen så gjør vi det samme om igjen onsdag 5. april, og fredag 7. april, sammen med Tom og Karoline.

Alle tre sortene er å finne her i baren under alle tre kveldene, og i tillegg så kan du kjøpe deg en hjemmelaget pølse i brød med tilbehør, godt matchet til smakene, som seg hør og bør her på Håndverkerstuene.

Arrangementsside