Ø – Et ølevent som viser bredde

Festival

Legg til i kalender 18/02/2017 16:00 18/02/2017 19:00 Europe/Paris Ø – Et ølevent som viser bredde Ølsmaking med bredden av de trønderske bryggeriene Vi er så heldig å få besøk av Knut Albert Solemnoen som har kritiske synspunkter på den nye trenden hos noen butikkkjeder med å beskjære forbrukernes valgmuligheter i ølhyllene. Vi i Gulating står for bred utvalg og variasjon. Derfor kjører vi på med en ølsmaking med alle trønderske bryggerier som er på markedet per i dag. Knut Albert kommer til å fortelle litt om disse bryggeriene og hvor mye spennende de har å by på. Når noen kaster ut mangfoldet fra hyllene sine er det viktig for oss å markere mangfoldet. Trøndelag er mye mer enn Æ. Pris: 799,- pluss bilettavgift. Hvor: Mathallen i Trondheim Når: lørdag 18.2.17 kl 16-19 Hva: Ølsmaking med øl fra opptil 20 forskjellige trønderske bryggerier. DD/MM/YYYY

Ølsmaking med bredden av de trønderske bryggeriene

Vi er så heldig å få besøk av Knut Albert Solemnoen som har kritiske synspunkter på den nye trenden hos noen butikkkjeder med å beskjære forbrukernes valgmuligheter i ølhyllene.

Vi i Gulating står for bred utvalg og variasjon. Derfor kjører vi på med en ølsmaking med alle trønderske bryggerier som er på markedet per i dag. Knut Albert kommer til å fortelle litt om disse bryggeriene og hvor mye spennende de har å by på. Når noen kaster ut mangfoldet fra hyllene sine er det viktig for oss å markere mangfoldet.

Trøndelag er mye mer enn Æ.

Pris: 799,- pluss bilettavgift.
Hvor: Mathallen i Trondheim
Når: lørdag 18.2.17 kl 16-19
Hva: Ølsmaking med øl fra opptil 20 forskjellige trønderske bryggerier.

Arrangementsside  Kjøp billetter