Offisiell gjenåpning av Fiasco

Annet

Legg til i kalender 23/01/2016 19:00 24/01/2016 02:00 Europe/Paris Offisiell gjenåpning av Fiasco Offisiell gjenåpning av Fiasco! Siden nyttår har Fiasco holdt stengt for å friske opp lokalene våre! Vi er veldig stolte og fornøyde med resultatet, og håper dere vil være med å feire det skikkelig lørdag 23. januar, fra klokken 19.00. Samtidig vil dette bli den offisielle lanseringen av Fiascos eget øl Fiascopade, brygget av Cervisiam. Bryggerne selv vil være tilstede, og kan svare på spørsmål om dette og andre øl i deres katalog. DJ Rove sørger for at Fiasco låter som det skal! Gratis inngang! Schweigaards gate 4, 0185 Oslo, Norge DD/MM/YYYY

Offisiell gjenåpning av Fiasco!

Siden nyttår har Fiasco holdt stengt for å friske opp lokalene våre! Vi er veldig stolte og fornøyde med resultatet, og håper dere vil være med å feire det skikkelig lørdag 23. januar, fra klokken 19.00.

Samtidig vil dette bli den offisielle lanseringen av Fiascos eget øl Fiascopade, brygget av Cervisiam. Bryggerne selv vil være tilstede, og kan svare på spørsmål om dette og andre øl i deres katalog.

DJ Rove sørger for at Fiasco låter som det skal!

Gratis inngang!

Arrangementsside