ØL+ 2017

Festival

Legg til i kalender 02/05/2017 17:00 02/05/2017 21:00 Europe/Paris ØL+ 2017 Historiens første innendørs ølmesse i Trondheim! Kinn Bryggeri kommer! Austmann, Stjørdalsbryggeriet, E. C.Dahls, Rena, Røros, Cervisiam, Aass, Stokkøy, Inderøy, Hansa Borg, Ølve og 7 Fjell likeså. Det blir også foredrag/spesialseminarer med Austmann, St. Hallvard og E.C.Dahls. Sistnevnte lanserer en stooor nyhet på dette seminaret! OBS! Du må ha kjøpt messebillett for å kunne få plass på seminarene. Og vi venter på enda flere utstillere! I tillegg kommer de største ølimportørene i Norge med sine beste utenlandske øl, og de tar ogs med seg smaksprøver fra enda flere norske bryggerier som de har distribusjonen på. Aldri tidligere har så mye forskjellig øl blitt presentert for publikum som på denne messen. Her skal det boble over av velsmakende øl! DD/MM/YYYY

Historiens første innendørs ølmesse i Trondheim!

Kinn Bryggeri kommer! Austmann, Stjørdalsbryggeriet, E. C.Dahls, Rena, Røros, Cervisiam, Aass, Stokkøy, Inderøy, Hansa Borg, Ølve og 7 Fjell likeså.

Det blir også foredrag/spesialseminarer med Austmann, St. Hallvard og E.C.Dahls. Sistnevnte lanserer en stooor nyhet på dette seminaret!

OBS! Du må ha kjøpt messebillett for å kunne få plass på seminarene.

Og vi venter på enda flere utstillere!

I tillegg kommer de største ølimportørene i Norge med sine beste utenlandske øl, og de tar ogs med seg smaksprøver fra enda flere norske bryggerier som de har distribusjonen på.

Aldri tidligere har så mye forskjellig øl blitt presentert for publikum som på denne messen. Her skal det boble over av velsmakende øl!

Arrangementsside  Kjøp billetter