Øl på Dyrsku’n
Annet
Seljord, Seljord
Seljord, Norway
Start: fredag 8. september 2017, 16:00
Slutt: søndag 10. september 2017, 15:30
Legg til i kalender
08/09/2017 16:00
10/09/2017 15:30
Europe/Paris
Øl på Dyrsku’n
Vi sel bongar ved inngangen til ølteltet. Vi skal sjølvsagt også ha ølsmakingar og sal av ølsnacks! Påmelding til ølsmaking gjer du i kassa i ølteltet. Det er 50 plassar, billettar seljast i ølteltet og dei koster 250,-. Så her gjeld det å vera fyrstemann til mølla!
Program
Fredag 10 – 20
16.00 -16.45 Heilnorske tradisjonar og ingredienser i handverksøl. Foredrag om humle og kveik ved Kåre Froland fra Fletre Humlehage.
18.00 - 19.00 Ølsmaking ved Nøgne Ø
Laurdag 10 – 20
14.00 - 15.00 Ølsmaking ved Fjellbryggeriet
16.00 - 17.00 Ølsmaking ved Valdres Gardsbryggeri
18.00 - 19.00 Akevittsmaking ved Svein Jæger Hansen - årets reinkokk
Sundag
12.00 - 13.00 Foredrag med smaksprøver om gardsøl, kveik og tradisjonsbrygging i Setesdal ved Torkjel Austad.
14.00 - 14.30 Foredrag om forskningsprosjektet Norsk malt, humle og urter – Smaken av norsk øl ved Mette Thomsen fra NIBIO.
15.00 - 15.30 Foredrag om den norske ølbølga ved Hege Ramseng fra Bryggeri og Drikkevareforeningen.
I tillegg blir det demonstrasjon av brygging av gardsøl - maltøl på gamalt tradisjonelt vis, eit ekte norsk tradisjonsøl med Aslak Slettemeås frå Morgedal
I Husflidshallen (hall B) vil Bærum ølhøneforening demonstrere ølhønemaking
Velkomen til Dyrsku`n 2017
Billettprisar og meir informasjon om øvrige aktivitetar på Dyrsku`n finn du på www.dyrskun.no
Seljord, Norway
DD/MM/YYYY
Vi sel bongar ved inngangen til ølteltet. Vi skal sjølvsagt også ha ølsmakingar og sal av ølsnacks! Påmelding til ølsmaking gjer du i kassa i ølteltet. Det er 50 plassar, billettar seljast i ølteltet og dei koster 250,-. Så her gjeld det å vera fyrstemann til mølla!
Program
Fredag 10 – 20
16.00 -16.45 Heilnorske tradisjonar og ingredienser i handverksøl. Foredrag om humle og kveik ved Kåre Froland fra Fletre Humlehage.
18.00 – 19.00 Ølsmaking ved Nøgne Ø
Laurdag 10 – 20
14.00 – 15.00 Ølsmaking ved Fjellbryggeriet
16.00 – 17.00 Ølsmaking ved Valdres Gardsbryggeri
18.00 – 19.00 Akevittsmaking ved Svein Jæger Hansen – årets reinkokk
Sundag
12.00 – 13.00 Foredrag med smaksprøver om gardsøl, kveik og tradisjonsbrygging i Setesdal ved Torkjel Austad.
14.00 – 14.30 Foredrag om forskningsprosjektet Norsk malt, humle og urter – Smaken av norsk øl ved Mette Thomsen fra NIBIO.
15.00 – 15.30 Foredrag om den norske ølbølga ved Hege Ramseng fra Bryggeri og Drikkevareforeningen.
I tillegg blir det demonstrasjon av brygging av gardsøl – maltøl på gamalt tradisjonelt vis, eit ekte norsk tradisjonsøl med Aslak Slettemeås frå Morgedal
I Husflidshallen (hall B) vil Bærum ølhøneforening demonstrere ølhønemaking
Velkomen til Dyrsku`n 2017
Billettprisar og meir informasjon om øvrige aktivitetar på Dyrsku`n finn du på www.dyrskun.no
Arrangementsside Kjøp billetter