Ølbryggermiddag med Kinn
Kokken Roy har laget mat med øl fra Kinn og matchet det til øl fra Kinn sammen med Thomas fra Kinn. Dette er første ølmiddag i Kvinnherad og antagelig og den første i Sunnhordland.
MENY
Kveite gravet med surøl og serveres med salat, korianderfrøkrisp og saus av redusert hveteøl.
#
Svinekjaker braisert i godt maltet øl og serveres med byggryns"otto", friterte røtter, gresskarkjerner og ølsaus tilsmakt lakris
#
Mørk sjokoladekake, ost, tørkede frukter og maltsirup
#
Pris for aperitif, middag & drikke kr. 600,- Påmelding: rokokk@gmail.com
Sandavegen 22, 5463 Uskedalen, Norway DD/MM/YYYYKokken Roy har laget mat med øl fra Kinn og matchet det til øl fra Kinn sammen med Thomas fra Kinn.
Dette er første ølmiddag i Kvinnherad og antagelig og den første i Sunnhordland.
MENY
Kveite gravet med surøl og serveres med salat,
korianderfrøkrisp og saus av redusert hveteøl.
#
Svinekjaker braisert i godt maltet øl og serveres med byggryns»otto»,
friterte røtter, gresskarkjerner og ølsaus tilsmakt lakris
#
Mørk sjokoladekake, ost, tørkede frukter og maltsirup
#
Pris for aperitif, middag & drikke kr. 600,-
Påmelding: rokokk@gmail.com