Ølforedrag på Det Lille Hotell, Risør

Annet

Legg til i kalender 13/06/2015 20:00 13/06/2015 00:00 Europe/Paris Ølforedrag på Det Lille Hotell, Risør Møt ølentusiast, hjemmebrygger og forfatter Hugo Ivan Hatland i “Seilet” lørdag 13. juni kl. 20 Vi har vært så heldige å få Hugo Ivan Hatland, en av det norske ølbryggermiljøets mest markante skikkelser, til å besøke Risør og “Seilet”! Hans bok “Den norske ølrevolusjonen”, som kom ut i fjor, er allerede regnet som norske hjemmebryggeres bibel. Med stor kunnskap og mye humor vil han fortelle om ølbryggingens historie i Norge og hva som skapte den norske ølrevolusjonen. Etterpå hygger vi oss med spørsmål og snakk - og et par ordentlig gode øl! Arrangementet koster kr. 370 (ekskl. drikke) per person. Bindende påmelding sendes innen 3. juni på e-post til info@detlillehotel.no eller sms 911 28 273, eller via denne linken på nett. Arrangementet gjennomføres ved minimum 20 påmeldte. Storgata 5, 4950 Risør, Norge DD/MM/YYYY

Møt ølentusiast, hjemmebrygger og forfatter Hugo Ivan Hatland i “Seilet” lørdag 13. juni kl. 20

Vi har vært så heldige å få Hugo Ivan Hatland, en av det norske ølbryggermiljøets mest markante skikkelser, til å besøke Risør og “Seilet”! Hans bok “Den norske ølrevolusjonen”, som kom ut i fjor, er allerede regnet som norske hjemmebryggeres bibel. Med stor kunnskap og mye humor vil han fortelle om ølbryggingens historie i Norge og hva som skapte den norske ølrevolusjonen. Etterpå hygger vi oss med spørsmål og snakk – og et par ordentlig gode øl!

Arrangementet koster kr. 370 (ekskl. drikke) per person. Bindende påmelding sendes innen 3. juni på e-post til info@detlillehotel.no eller sms 911 28 273, eller via denne linken på nett.

Arrangementet gjennomføres ved minimum 20 påmeldte.

Arrangementsside