Ølquiz med smaksprøver

Annet

Legg til i kalender 01/03/2016 20:00 01/03/2016 22:00 Europe/Paris Ølquiz med smaksprøver Øl har rykte på seg for å sløve sansene. Denne kvelden skal vi bevise at også det motsatte kan være tilfellet. I anledning Pingvinens tiårsjubileum inviterer vi til ølquiz! Kveldens quizmaster er Hugo Ivan Hatland, en av forfatterne bak boken ”Den norske ølrevolusjonen” og mannen bak bloggen Godt i glasset. Spørsmålene vil variere i vanskelighetsgrad; fra altfor enkelt til nesten umulig å svare på. Det blir servert fire smaksprøver under quizen. Disse inngår som en del av quizen. Ta med vennegjengen eller kom aleine og finn en gjeng å henge med. De tre beste lagene blir premiert. Blant premiene finnes billetter til Beer Makers dinner på Pingvinen, matbonger, ølglass, t-skjorter, heder og ære. Deltakeravgift: 100kr Vaskerelven 14, 5014 Bergen, Norge DD/MM/YYYY

Øl har rykte på seg for å sløve sansene. Denne kvelden skal vi bevise at også det motsatte kan være tilfellet. I anledning Pingvinens tiårsjubileum inviterer vi til ølquiz!
Kveldens quizmaster er Hugo Ivan Hatland, en av forfatterne bak boken ”Den norske ølrevolusjonen” og mannen bak bloggen Godt i glasset. Spørsmålene vil variere i vanskelighetsgrad; fra altfor enkelt til nesten umulig å svare på.
Det blir servert fire smaksprøver under quizen. Disse inngår som en del av quizen.
Ta med vennegjengen eller kom aleine og finn en gjeng å henge med. De tre beste lagene blir premiert. Blant premiene finnes billetter til Beer Makers dinner på Pingvinen, matbonger, ølglass, t-skjorter, heder og ære.

Deltakeravgift: 100kr

Arrangementsside