Ølsmaking Brussels Beer Project

Ølsmaking

Legg til i kalender 24/03/2016 19:00 24/03/2016 22:00 Europe/Paris Ølsmaking Brussels Beer Project å selveste skjærtorsdag tilbyr vi en siste ølsmaking før påsken trår til. Vi har vært så heldige og få besøk av det belgiske bryggeriet Brussels Beer Project. Et nystartet selskap som lager unike øl i samarbeid med lokalsamfunnet i den belgiske hovedstaden. Bryggeriet baserer seg på såkalt «crowdfunding», altså økonomiske bidrag fra befolkningen. Hver enkelt betaler 160 Euro og får tilsendt 12 øl hvert år resten av livet. Den første runden med bidrag gjorde at de kom i gang med produksjon i 2013 og det har seinere gjort det mulig å investere i et nytt anlegg med kapasitet på 2000 hektoliter som skal åpne nå i sommer. Brussels Beer Project samarbeider mye med andre bryggerier over hele verden og deres to første øl var et resultat av et samarbeid med norske Lervig i Stavanger. Med seg har de mye forskjellige, blant annet deres versjon av La Shaman, en chilistout de brygget sammen med Austmann. Vi får selvsagt med oss en av bryggerne til å presentere bryggeriet og gå gjennom de 7 forskjellige ølene vi får smake på denne kvelden. Så utsett fjellturen en ekstra dag. Cc: 300kr PÅMELDING skjer som vanlig via Mail til apollonplatebar@gmail.com Nygårdsgaten 2A, 5015 Bergen, Norge DD/MM/YYYY

å selveste skjærtorsdag tilbyr vi en siste ølsmaking før påsken trår til. Vi har vært så heldige og få besøk av det belgiske bryggeriet Brussels Beer Project. Et nystartet selskap som lager unike øl i samarbeid med lokalsamfunnet i den belgiske hovedstaden.

Bryggeriet baserer seg på såkalt «crowdfunding», altså økonomiske bidrag fra befolkningen. Hver enkelt betaler 160 Euro og får tilsendt 12 øl hvert år resten av livet. Den første runden med bidrag gjorde at de kom i gang med produksjon i 2013 og det har seinere gjort det mulig å investere i et nytt anlegg med kapasitet på 2000 hektoliter som skal åpne nå i sommer.

Brussels Beer Project samarbeider mye med andre bryggerier over hele verden og deres to første øl var et resultat av et samarbeid med norske Lervig i Stavanger. Med seg har de mye forskjellige, blant annet deres versjon av La Shaman, en chilistout de brygget sammen med Austmann.

Vi får selvsagt med oss en av bryggerne til å presentere bryggeriet og gå gjennom de 7 forskjellige ølene vi får smake på denne kvelden. Så utsett fjellturen en ekstra dag.

Cc: 300kr

PÅMELDING skjer som vanlig via Mail til apollonplatebar@gmail.com